Siirry sisältöön

Viirin luovuttajat ja saajat ryhmäkuvassa

Tyksin seniorit ry:n vuosikokous  oli perjantaina 6.4.2018  T-sairaalan Risto Lahesmaa- salissa.

Ennen kokouksen alkua luovutettiin yhdistyksen viiri Riitta Vasenkarille ja Riitta Virtaselle , jotka molemmat ovat tahoillaan  merkittävästi auttanee ja tukeneet yhdistyksen toimintaa. Vasenkarin Riitta on aina iloisena tullut lausumaan runoja tapahtumiimme , ennen kaikkea puurojuhlaan   ja Virtasen Riitta on ahkerasti liikuttanut meitä senioreita kävelyyn , jumppaan, kuntosalille tai vaikka keilailuun.  Kiitos Riitat panoksestanne Tyksin senioreiden hyväksi.  Lukupiirin vetäjän ja kotisivujemme ylläpitäjä Eeva Peri ei valitettavasti päässyt vuosikokoukseen noutamaan hänelle myönnettyä viiriä.  

Varsinainen kokous sujui leppoisasti ilman suuria yllätyksiä. Puheenjohtajaksi valittiin uudelleen Heimo Kumlander ja varapuheenjohtajaksi Mirja Hovirinta. Molemmat toiseksi kaksivuotiskaudeksi. Erovuoroisista hallituksen jäsenistä Ritva Linden valittiin jatkamaan seuraavat kaksi vuotta. Erovuoroisista Eeva Peri ja Riitta Virtanen ovat molemmat olleet hallituksessa sääntöjen  salliman maksimikauden , joten heidän tilalleen hallitukseen valittiin Marja Laine ja Ritva Himanen .  Yhdistyksen taloutta on toiminnantarkastajien lausunnon mukaan hoidettu hyvin ja niinpä kuluvan vuoden jäsenmaksuksi vahvistettiin edelleen  vaivaiset 10 euroa jäseneltä ja 35 euroa kannattajajäseneltä.  Esillä oli myös sääntöjen uusiminen, jossa keskeisintä on että otetaan käyttöön kahden vuosittaisen kokouksen systeemi. Näin toiminnan ja päätösten  aikatauluttaminen  sujuu järkevämmin kuin nykyisin, jolloin melkein kolmannes vuodesta ja yhdistyksen   toiminnasta on jo toteutettu ennen kuin vuosikokous kokoontuu päättämään kuluvan  vuoden asioista. Sääntömuutosehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

Kokouksen päätti  TTT Päivi Sajaniemen mielenkiintoinen luento sairaanhoitajan työstä  vuosina  1933-1940  ja talvisodan aikana.

                                                            Taru Luukkala-Viitanen , sihteeri


Toimintaamme ohjailee vuosikokouksessa hyväksytty toimintasuunnitelma, joka on kuitenkin vain suuntaa antava.

toimintasuunnitelma vuodelle 2018

Sajaniemi_luentolyhennelmä.pdfJäsenkirjeissä kerrotaan tarkemmin jaostojen toiminnasta ja retkistä.
2018 jäsenkirjeet
Viimeisin
jäsenkirje 3.2018.pdf

jäsenkirje 2 2018.pdf

jäsenkirje 1.2018.pdf


Päivitetty: 13.9.2018 15:36
Luotu: 2.5.2018 19:26