Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Koronaviruksen aiheuttamat toimenpiteet vaikuttavat Tyksin seniorien toimintaan seuraavasti:
Pilates, kuntosali, keilailu, lukupiiri, hengellinen piiri sekä kädentaitajien kokoontumiset on peruutettu kevään osalta!

Taidekappelin hartaustilaisuus, Liedon retki, Tallinnan matka ja yhdistyksen vuosikokous eivät toteudu.

Maanantaiset kävelyt jatkuvat erityisohjeita noudattaen, lähtöpaikkana Tuomiokirkko klo 10.30, tiedustelut Riitalta.

Kesäkuukausien retkien, teatteriesitysten ja näyttelyiden tilannetta tarkastellaan 13.5.2020, kun hallitus päättää koronan vaatimista jatkotoimista.

Huom! Vaikka olette ilmoittautuneet, älkää maksako retki- ym. maksuja yhdistyksen tilille ennen kuin tapahtuman toteutuminen on varmistettu!

Seuratkaa kotisivuja ja tarvittaessa ottakaa yhteyttä tapahtuman vastuuhenkilöön!

Alla sihteerin 5.4.2020  lähettämä sähköposti, jossa tarkennetut tiedot

Hyvä Tyks seniori

Koronaviruksen aiheuttamat rajoitukset iskevät lujaa myös yhdistyksemme suunniteltuun toimintaan. Hallitus on siitä pahoillaan, mutta meidän seniori-ikäisten on syytä noudattaa tarkkaan annettuja ohjeita ja rajoituksia, vaikka se harmittaakin.. Toivomme että voimme myöhemmin toteuttaa osan nyt peruutetuista retkistä.  

Ohessa tilannekatsaus peruutetuista retkistä ja tapahtumista

1)     17.4 pidettäväksi suunniteltu  vuosikokous peruutetaan  siten että kokouksen varsinaiset asiat siirretään käsiteltäväksi syksyn kokouksen yhteydessä.

2)    peruutetaan 7.4. ekumeeninen  hartaushetki  Taidekappelissa  ja

7.5.kotiseuturetken Lietoon

3)    peruutetaan  17-18.5 suunniteltu  Tallinnan matka

4)    peruutetaan lukupiirin,  käden taitojen ja hengellisen piirin tapaamiset keväältä

5)    peruutetaan pilatesjumppa, keilailu ja kuntosaliharjoittelu keväältä
 

6)    liikunnallisen jaoston kävelijät voivat jatkaa kävelyä huomioiden keskinäiset välimatkat, mutta keväiset busseilla/ omalla autolla eri kohteisiin  tehtävät retket muutetaan perinteisiksi kävelyiksi. Kaikki kävelyt lähtevät Tuomikirkolta klo 10.30. 

7)    Lisäksi, mikäli valtioneuvoston rajoitukset ovat edelleen voimassa kesän alkaessa,  kesä- ja heinäkuun  retket (Tuusula 4.6 , Seilin retki 8.7. ja kesäteatteri Valkeakoskella 30.7.) tulee peruutettavaksi. Tilanne  on syytä  varmistaa retken  vastuuhenkilöltä ennen retkelle ilmoittautumista  

8)    TÄRKEÄÄ: ÄLÄ MAKSA RETKEN HINTAA, ENNEN KUIN SEN TOTEUTUMINEN ON VARMISTUNUT.  JOS OLET LAITTANUT SEN JO MAKSUUN ,PERUUTA ERÄPÄIVÄKSI  TALLENNETTU MAKSU 
 

9)    Peruutettujen retkien jo maksetut maksut tullaan palauttamaan. Sen johdosta joko varainhoitaja tai retken vastuuhenkilö on yhteydessä  retkelle ilmoittautuneisiin tiedustellakseen tilinumeron jonne retkimaksu voidaan palauttaa.  Tämä vie jonkin verran aikaa, koska maksuja on tullut sisään reilusti ja selvittäminen vaatii  aikansa..

 

Tästä huolimatta yhdistyksen hallitus toivoo että olet muistanut maksaa 10 euron jäsenmaksumme. Jos se on unohtunut, hoidathan sen pikaisesti yhdistyksen tilille

FI 97 5710 8320 0263 65 käyttäen viitenumeroa 20320207 

                          Tyksin seniorit ry:n  hallitus


Jäsenkirje postitettiin 19.2.2020!

Mikäli olet Tyks Seniorit ry:n jäsen, mutta kirje ei tavoita sinua sähköpostina tai paperikirjeenä, olethan yhteydessä sihteeriin, tyksseniorit.sihteeri(a)gmail.com tai puh. 040 723 1525!

Jäsenkirje avautuu myös tästä 1/2020! Seuraava kirje ilmestyy syyskuussa.

Kevään kokouksen materiaali on käytettävissä "Kokousmateriaalit ja jäsenkirjeet -sivulla"

Syksyn vuosikokouksessa vahvistettiin VUODEN 2020 JÄSENMAKSU, joka on edelleen 10 € jäseneltä ja 35 € kannattajajäseneltä. Jäsenmaksun maksamiseen liittyvät tiedot löydät Tästä ja jäsenkirjeestä. Jäsenmaksun viitenumero on 203202007 ja on erittäin tärkeää käyttää juuri sitä viitettä maksaessa! 

***********************************

Tunturi Jukolan viikkotilanne on päivitetty "Tiedottaminen"-sivulle 4.3.2020. 
Tiedustelut Henna-Maija Ihanderilta,
Henna-Maija.Ihander(a)tyks.fi tai puh. 02 313 3229. 

***********************************

Tiedottamiseen liittyvää sähköpostia voi lähettää osoitteella Tykssenioritiedotus(a)gmail.com 

  • EU:n tietosuoja-asetuksen 2016 / 679, GDPR, edellyttämä tietosuojaseloste on hyväksytty Tyks seniorien hallituksessa 11.6.2018


Päivitetty: 5.4.2020 16:04
Luotu: 19.1.2018 12:45