Siirry sisältöön

Turun yliopistollisen keskussairaalan seniorit ry

Turun yliopistollisen keskussairaalan Seniorit ry on Tyksistä eläkkeelle siirtyneiden tai siellä valtaosan työurastaan tehneiden yhdistys. Perustuva kokous oli 15.11.1999.

Yhdistyksessä toimivat jaostot järjestävät erilaisia tapaamisia. On hengellisten asioiden pohdintaa, liikuntaa eri muodoin, kirjallisuuteen perehtymistä ja kädentaitajat käsitöitä tehden.  Teatterimatkoja ja erilaisia kulttuuritapahtumia on järjestetty jäsenistön toiveita toteuttaen.

Yhdistyksen hallitus kokoaa jaostojen ehdotukset toimivaksi kokonaisuudeksi ja tiedottaa ohjelmatarjonnasta. Jäsenistön oma aktiivisuus vaikuttaa  siihen miten onnistunutta ja kiinnostavaa ohjelmaa on tarjolla. Kaikki jaostot esittelevät toimintaansa näillä sivuilla ja sieltä löydät tarkemmat tiedot jaostojen tarjonnasta. Yhdistyksen toiminnan periaatteena on olla avoin kaikille Tyksin eläkeläisille. Jäsenmäärämme on  v. 2019 alussa noin 650.

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme.

Ajankohtaista

Syyskuun jäsenkirje on ilmestynyt ja voit lukea sen tästä! Sen mukana saat myös kutsun 20 vuotisjuhlaan ja asialistan vuosikokoukseen.

Mikäli jäsenkirje ei tavoita Sinua, vaikka olet Tyks Seniorit ry:n jäsen, ilmoita sihteerille tyksseniorit.sihteeri@gmail.com 

Tunturi Jukolan tilannetta voi tiedustella Henna-Maija Ihanderilta,

Henna-Maija.Ihander@tyks.fi tai puh. 02 313 3229.
Varaustilanne on päivitetty syyskauden osalta "Tiedottaminen"-sivulle 19.8.2019.
Metsä- ja Tunturi-Jukolaan liittyvät kattavammat tiedot ovat "Tiedottaminen" -sivulla.


Yhdistyksessä toimivat jaostot 

Päivitetty: 1.10.2019 12:04
Luotu: 18.8.2014 14:48