Siirry sisältöön

Turun yliopistollisen keskussairaalan seniorit ry

Turun yliopistollisen keskussairaalan Seniorit ry on Tyksistä eläkkeelle siirtyneiden tai siellä valtaosan työurastaan tehneiden yhdistys. Perustuva kokous oli 15.11.1999

Yhdistyksessä toimivat jaostot järjestävät erilaisia tapaamisia. On hengellisten asioiden pohdintaa, liikuntaa eri muodoin, kirjallisuuteen perehtymistä ja kädentaitajat käsitöitä tehden.  Teatterimatkoja ja erilaisia kulttuuritapahtumia on järjestetty jäsenistön toiveita toteuttaen.

Yhdistyksen hallitus kokoaa jaostojen ehdotukset toimivaksi kokonaisuudeksi ja tiedottaa ohjelmatarjonnasta. Jäsenistön oma aktiivisuus vaikuttaa  siihen miten onnistunutta ja kiinnostavaa ohjelmaa on tarjolla. Kaikki jaostot esittelelevät toimintaansa näillä sivuilla ja sieltä löydät tarkemmat tiedot jaostojen tarjonnasta.
Yhdistyksen toiminnan periaatteena on olla avoin kaikille Tyksin eläkeläisille. Jäsenmäärämme on  v. 2019 alussa noin 650.
Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme.

Ajankohtaista

Hyvä Tyks seniori 
Meille on tullut kutsu konsertteihin Tyksiin . Kyse on siitä että maakuntia ja kuntia on pyydetty parantamaan kulttuurin tarjontaa ja saavutettavuutta terveydenhuollossa . Katso ohessa tarkemmat tiedot esityksistä   ja niiden sisällöstä .
 
                                                              Tyksin seniorit ry.  
                                                              Taru Luukkala-Viitanen, sihteeri   
 
- - - - - - -   - -- - - - 
 
Tervetuloa konsertteihin Haartman –saliin Tyksiin 

Huhtikuussa järjestetään kahden konsertin sarja yhteistyössä Tyksin, Turun Taideakatemian yhteisömuusikon erikoistumiskoulutuksen sekä Turun Filharmonisen Orkesterin kanssa.

Konsertteihin toivotetaan tervetulleeksi potilaat, omaiset, henkilökunta, opiskelijat ja jo eläkkeelle jääneet työntekijämme!

Pe 12.4. klo 13.00 ”Keväiset metsät” konsertissa kuullaan sairaala- ja hoivamusiikkityöhön erikoistuvia ammattimuusikkoja, jotka ovat vierailleet kevään ajan osastoillamme. Nyt järjestettävän päätöskonsertin jälkeen on reflektointitilaisuus, jossa toivotaan henkilökunnan kokemuksia ja näkemyksiä sairaalamuusikkotoiminnasta osastolla potilaan hoidossa. Haartman –Sali.

Pe 26.4. klo 14.00-14.30. Turun kaupungin virtuaalisten palvelujen mahdollisuudet potilaille. Esittelyssä kerrotaan mm. virtuaalikirjaston  ja konserttien palveluista. Haartman –Sali.

Pe 26.4. klo 15.00- 15.45. TFOn konserttimestari, viulutaiteilija Juha-Pekka Vikman esiintyy, jonka jälkeen näytetään ja kuullaan nauhoitettu sinfoniaorkesterin konsertti kapellimestari Leif Segerstamin johdolla!

Paikalla on myös Turun kaupungin Kulttuurin tuottaja Olli Hirvonen ja yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Haartman –Sali.

Nyt järjestettävät konsertit ovat osa OKMn  sekä STMn  suositusta, jossa maakuntia ja kuntia pyydetään  parantamaan taiteen ja kulttuurin tarjontaa ja saavutettavuutta sosiaali- ja terveydenhuollossa. Suositukset ovat osa hallituksen Taiteen ja kulttuurin saavutettavuuden parantamisen kärkihanketta.

Mainosta saa jakaa! 

Kulttuurihyvinvoinnin puolesta, 

Eriikka

*********** 

Eriikka Siirala, sh, TtM

Tiimipäällikkö/Innovaatiolähettiläs

VSSHP, Tutkimuspalvelut
050 342 2511

 
Jäsenkirje on ilmestynyt maaliskuussa ja avautuu myös tästä Jäsenkirje 1/2019 !

Huom! Osallistujamäärät ovat jo valitettavasti täynnä seuraavilla retkillä: Jurmo, Hietaniemen hautausmaa + Tarvaspää sekä Uusi Lastensairaala. Peruutuspaikkoja voi kysellä matkanjohtajalta.
Muilla retkillä on v
ielä tilaa, tervetuloa mukaan!

Mikäli et ole saanut jäsenkirjettä, vaikka olet Tyks Seniorit ry:n jäsen, 
ilmoita sihteerille tyksseniorit.sihteeri@gmail.com 

Huom!

Metsä-Jukola kutsuu Tyksin senioreita!


Talkoolaiset_1738 (1).jpg

Jokakeväiset talkoot Metsä-Jukolassa pidetään 14.5.2019

Linja-auto talkoisiin lähtee klo 15.30 A-sairaalan vanhan EA- rampin edestä. Talkoisiin osallistuneiden kesken arvotaan yksi vapaa viikko Tunturi-Jukolassa. Paluu klo 21.00.

Talkooruoan ja juoman riittävyyden takaamiseksi ilmoittautuminen 12.5.2019 mennessä
riku-pekka.luoto@tyks.fi tai p. 050 9111 207.


Metsä-Jukolan pikkumökin vuoden 2019 haku!

Viikkovaraushakemuksia otetaan vastaan 12.4.2019 asti, jonka jälkeen jäljelle jääneet viikot tulevat vapaasti haettaviksi. Haettavat viikot ovat viikot 22–35.

HAKEMUKSET osoitteella riku-pekka.luoto@tyks.fi Ilmoita Nimesi, haettava viikko, palvelusvuotesi ja oletko ollut aikaisemmin mökissä.

 

Metsä- Venlan saunassa kesäsaunavuorot alkavat 2.6.2019 jatkuen 1.9.2019. asti

  • keskiviikkoisin              klo 14–20
  • sunnuntaisin                 klo 14–21

    JUHANNUSSAUNA METSÄVENLASSA      Aattona 22.6 klo 12.00 – 20.00

    Maksu yleissaunasta 2 €/henkilö suoritetaan paikalla olevaan lippaaseen.

Tunturi Jukolan tilannetta voi tiedustella Henna-Maija Ihanderilta,
Henna-Maija.Ihander@tyks.fi tai puh. 02 313 3229.SA-Int Maanpuolustusmuseossa on käyty ja voit lukea "Tapahtunutta"-sivulta tunnelmia sieltä!


Yhdistyksessä toimivat jaostot 

Päivitetty: 25.4.2019 10:41
Luotu: 18.8.2014 14:48