Siirry sisältöön

Turun yliopistollisen keskussairaalan seniorit ry

Turun yliopistollisen keskussairaalan Seniorit ry on Tyksistä eläkkeelle siirtyneiden tai siellä valtaosan työurastaan tehneiden yhdistys. Perustuva kokous oli 15.11.1999.

Yhdistyksessä toimivat jaostot järjestävät erilaisia tapaamisia. On hengellisten asioiden pohdintaa, liikuntaa eri muodoin, kirjallisuuteen perehtymistä ja kädentaitajat käsitöitä tehden.  Teatterimatkoja ja erilaisia kulttuuritapahtumia on järjestetty jäsenistön toiveita toteuttaen.

Yhdistyksen hallitus kokoaa jaostojen ehdotukset toimivaksi kokonaisuudeksi ja tiedottaa ohjelmatarjonnasta. Jäsenistön oma aktiivisuus vaikuttaa  siihen miten onnistunutta ja kiinnostavaa ohjelmaa on tarjolla. Kaikki jaostot esittelevät toimintaansa näillä sivuilla ja sieltä löydät tarkemmat tiedot jaostojen tarjonnasta. Yhdistyksen toiminnan periaatteena on olla avoin kaikille Tyksin eläkeläisille. Jäsenmäärämme on  v. 2019 alussa noin 650.

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme.

Ajankohtaista

VSSHP tiedottaa
ja jatkaa Hospitaali-lehden tilausvahvistuksen tekoaikaa 17.1.2020 asti

Hospitaali-lehden tilauksen vahvistaminen

Kun olet jäänyt eläkkeelle Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiristä ja haluat edelleen seurata entisen työnantajasi toimintaa henkilöstölehti Hospitaalin välityksellä, tilaa lehti ja myös uudista voimassa oleva tilauksesi internetin kautta tällä sähköisellä lomakkeella.

Jos linkki ei toimi, löydät sen myös seuraavalta Senioreiden internetsivulta: www.vsshp.fi > Ammattilaisille > Senioritoiminta > Tiedottaminen.  

Jos et voi käyttää internetin sähköistä lomaketta, voit tehdä tilauksen soittamalla numeroon 050 593 0940 maanantaisin klo 15–16 tai keskiviikkoisin klo 9–10.

Tilaukset ja tilausvahvistukset on tehtävä viimeistään 17.1.2020 (30.11.2019). Ne tulevat voimaan 1.1.2020, jonka jälkeen Hospitaali jaetaan vain tämän tilausvahvistuksen tehneille eläkeläisillemme. Vuoden 2019 viimeinen Hospitaali, nr. 6/2019, jaetaan vielä nykyisten tilaajaosoitteiden mukaisesti.

Tilausvahvistusten tarkoituksena on varmistaa, että jatkossa lehti tavoittaa juuri ne eläkkeelle jääneet, jotka sitä edelleen haluavat lukea, ja että jakeluosoitteet ovat oikeita.


Syyskuun jäsenkirje on ilmestynyt ja voit lukea sen tästä!  

Mikäli jäsenkirje ei tavoita Sinua, vaikka olet Tyks Seniorit ry:n jäsen, ilmoita sihteerille tyksseniorit.sihteeri(a)gmail.com 

Tunturi Jukolan tilannetta voi tiedustella Henna-Maija Ihanderilta,

Henna-Maija.Ihander(a)tyks.fi tai puh. 02 313 3229.
Varaustilanne on päivitetty "Tiedottaminen"-sivulle 19.11.2019.
Metsä- ja Tunturi-Jukolaan liittyvät kattavammat tiedot ovat "Tiedottaminen" -sivulla.


Yhdistyksessä toimivat jaostot 

Päivitetty: 9.12.2019 14:07
Luotu: 18.8.2014 14:48