Siirry sisältöön

Turun yliopistollisen keskussairaalan seniorit ry

Turun yliopistollisen keskussairaalan Seniorit ry on Tyksistä eläkkeelle siirtyneiden tai siellä valtaosan työurastaan tehneiden yhdistys. Perustuva kokous oli 15.11.1999.

Yhdistyksessä toimivat jaostot järjestävät erilaisia tapaamisia. On hengellisten asioiden pohdintaa, liikuntaa eri muodoin, kirjallisuuteen perehtymistä ja kädentaitajat käsitöitä tehden. Teatterimatkoja ja erilaisia kulttuuritapahtumia on järjestetty jäsenistön toiveita toteuttaen.

Yhdistyksen hallitus kokoaa jaostojen ehdotukset toimivaksi kokonaisuudeksi ja tiedottaa ohjelmatarjonnasta. Jäsenistön oma aktiivisuus vaikuttaa siihen miten onnistunutta ja kiinnostavaa ohjelmaa on tarjolla. Kaikki jaostot esittelevät toimintaansa näillä sivuilla ja sieltä löydät tarkemmat tiedot jaostojen tarjonnasta. Yhdistyksen toiminnan periaatteena on olla avoin kaikille Tyksin eläkeläisille. Jäsenmäärämme oli v.2019 alussa noin 650.

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme.

Ajankohtaista

Koronaviruksen aiheuttamat toimenpiteet vaikuttavat Tyksin seniorien toimintaan seuraavasti:
Pilates, kuntosali, keilailu, lukupiiri, hengellinen piiri sekä kädentaitajien kokoontumiset on peruutettu kevään osalta!

Taidekappelin hartaustilaisuus, Liedon retki, Tallinnan matka ja yhdistyksen vuosikokous eivät toteudu.

Maanantaiset kävelyt jatkuvat erityisohjeita noudattaen, lähtöpaikkana Tuomiokirkko klo 10.30, tiedustelut Riitalta.

Kesäkuukausien retkien, teatteriesitysten ja näyttelyiden tilannetta tarkastellaan 13.5.2020, kun hallitus päättää koronan vaatimista jatkotoimista.

Huom! Vaikka olette ilmoittautuneet, älkää maksako retki- ym. maksuja yhdistyksen tilille ennen kuin tapahtuman toteutuminen on varmistettu!

Seuratkaa kotisivuja ja tarvittaessa ottakaa yhteyttä tapahtuman vastuuhenkilöön!

Alla sihteerin 5.4.2020 lähettämä sähköposti, jossa tarkennetut tiedot! 

Hyvä Tyks seniori

Koronaviruksen aiheuttamat rajoitukset iskevät lujaa myös yhdistyksemme suunniteltuun toimintaan. Hallitus on siitä pahoillaan, mutta meidän seniori-ikäisten on syytä noudattaa tarkkaan annettuja ohjeita ja rajoituksia, vaikka se harmittaakin.. Toivomme että voimme myöhemmin toteuttaa osan nyt peruutetuista retkistä.  

Ohessa tilannekatsaus peruutetuista retkistä ja tapahtumista

1)     17.4 pidettäväksi suunniteltu  vuosikokous peruutetaan  siten että kokouksen varsinaiset asiat siirretään käsiteltäväksi syksyn kokouksen yhteydessä.

2)    peruutetaan 7.4. ekumeeninen  hartaushetki  Taidekappelissa ja 7.5.kotiseuturetken Lietoon

3)    peruutetaan  17-18.5 suunniteltu  Tallinnan matka

4)    peruutetaan lukupiirin,  käden taitojen ja hengellisen piirin tapaamiset keväältä

5)    peruutetaan pilatesjumppa, keilailu ja kuntosaliharjoittelu keväältä 

6)    liikunnallisen jaoston kävelijät voivat jatkaa kävelyä huomioiden keskinäiset välimatkat, mutta keväiset busseilla/ omalla autolla eri kohteisiin  tehtävät retket muutetaan perinteisiksi kävelyiksi. Kaikki kävelyt lähtevät Tuomikirkolta klo 10.30. 

7)    Lisäksi, mikäli valtioneuvoston rajoitukset ovat edelleen voimassa kesän alkaessa,  kesä- ja heinäkuun  retket (Tuusula 4.6 , Seilin retki 8.7. ja kesäteatteri Valkeakoskella 30.7.) tulee peruutettavaksi. Tilanne  on syytä  varmistaa retken  vastuuhenkilöltä ennen retkelle ilmoittautumista  

8)    TÄRKEÄÄ: ÄLÄ MAKSA RETKEN HINTAA, ENNEN KUIN SEN TOTEUTUMINEN ON VARMISTUNUT.  JOS OLET LAITTANUT SEN JO MAKSUUN ,PERUUTA ERÄPÄIVÄKSI  TALLENNETTU MAKSU 
 

9)    Peruutettujen retkien jo maksetut maksut tullaan palauttamaan. Sen johdosta joko varainhoitaja tai retken vastuuhenkilö on yhteydessä  retkelle ilmoittautuneisiin tiedustellakseen tilinumeron jonne retkimaksu voidaan palauttaa.  Tämä vie jonkin verran aikaa, koska maksuja on tullut sisään reilusti ja selvittäminen vaatii  aikansa..

 

Tästä huolimatta  yhdistyksen hallitus toivoo että olet muistanut maksaa 10 euron jäsenmaksumme. Jos se on unohtunut, hoidathan sen pikaisesti yhdistyksen tilille

FI 97 5710 8320 0263 65 käyttäen viitenumeroa 20320207 

                          Tyksin seniorit ry:n  hallitus


Päivitetty: 5.4.2020 16:03
Luotu: 18.8.2014 14:48