Siirry sisältöön

​Asiakkaille ja läheisille

Päivystyskäyntimaksut

Käynti lääkärillä:    41,20 (alle 18-vuotiaille maksuton)

Käynti sairaanhoitajalla: 28,40 € (alle 18-vuotiaille maksuton)

Lääkärin vastaanotto

Päivystyksessä työskentelee useiden eri erikoisalojen lääkäreitä vastaanotolla ja hoitoyksiköissä. Asiakkaat hoidetaan sairauden vaatimassa kiireellisyysjärjestyksessä ja tämän vuoksi odotusaika vastaanotolle voi vaihdella. 

Sairaanhoitajan vastaanotto

Sairaanhoitajan vastaanotolla sairaanhoitaja hoitaa lieviä hengitystie- ja muita infektioita, antaa pistoksia, tekee toimenpiteitä esim. liimaa haavoja, vaihtaa katetrin jne. sekä neuvoo terveydenhoidollisissa kysymyksissä. Sairaanhoitaja voi kirjoittaa myös sairauslomaa. 

Sairaanhoitaja vastaa itsenäisesti potilaiden hoidosta. Tarvittaessa hän konsultoi lääkäriä. 

Lähiomaisen vierailu ja potilastiedustelut

Päivystyksessä ei ole varsinaisia vierailuaikoja. Pikainen lähiomaisten vierailu potilaiden luona on mahdollista tilanteen mukaan.

Omaisille ja saattajille, jotka odottavat potilasta tuloaulassa, on käytössä kahvi-, virvoitusjuoma- ja välipala-automaatit. Automaatit toimivat kolikoilla. Huomioithan, että pysäköinti on maksullista sairaanhoitopiirin alueilla.

Kun lähiomaisenne on päivystyksessä, toivomme omaisten keskenään sopivan kuka on yhteydessä päivystykseen. On hyvä tulovaiheessa tarkastaa, että lähiomaistiedot ovat oikein järjestelmässämme, pääsääntöisesti annamme tietoa merkityille lähiomaisille. Omaisenne hoito sekä siihen liittyvät tutkimukset ja mahdollisten kokeiden tulokset, voivat viedä runsaasti aikaa.

Vastaamme omaistiedusteluihin numerosta 02 313 8930.

Päivitetty: 3.1.2019 16:03
Luotu: 3.5.2017 14:35