Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin asiakasraati​

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin asiakasraadin tavoitteena on tuoda potilas- ja asiakasnäkökulmaa sairaanhoitopiirin toiminnan suunnitteluun, kehittämiseen sekä arviointiin. Asiakasraadin toiminnan vakiinnuttaminen on yksi sairaanhoitopiirin sitova tavoite vuonna 2016.

Asiakasraati aloitti toimintansa elokuussa 2015, ja sen toimintakausi on kaksi vuotta. Raadissa on kymmenen varsinaista jäsentä sekä kymmenen varajäsentä, jotka edustavat mahdollisimman kattavasti Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin asiakaskuntaa. Toiminta on vapaaehtoista.

Raadin puheenjohtajana toimii Markku Nurminen, ja sairaanhoitopiirin yhteyshenkilönä toimii suunnittelija Minna Pohjola (minna.johanna.pohjola@tyks.fi).

Asiakasraadin toiminta

Raadin koko jäsenistö kokoontuu kuukausittain, minkä lisäksi eri teemoja käsittelevät pienryhmät tapaavat tarpeen mukaan. Säännöllisillä tutustumiskäynneillään sairaanhoitopiirin eri osastoille raati perehtyy laajasti niiden toimintaan ja kehitystarpeisiin. Asiakasraati ottaa kantaa konkreettisiin asioihin, kuten tilojen asiakaslähtöisyyteen, kielelliseen tasa-arvoon tai internetsivujen sisältöön, mutta raadin ääntä kuullaan myös esimerkiksi sairaanhoitopiirin seuraavan strategian asiaskaslähtöisyyttä määriteltäessä.

Olisitko kiinnostunut toimimaan asiakasraadissa? Ota yhteyttä: minna.johanna.pohjola@tyks.fi

Päivitetty: 28.2.2017 8:15
Luotu: 8.3.2016 17:29