Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
elo 29
Hyvät potilaat - tervetuloa uudelle sivustollemme

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri on uusinut internetsivustonsa. Olemme tehneet sivustomme palvelemaan erityisesti potilaamme tiedontarpeita:  missä minua voidaan hoitaa, miten sinne saa yhteyden ja mitä tutkimuksestani ja hoidostani tiedetään.

Potilaalle suunnattu tietosisältö on ryhmitelty neljään pääalueeseen:
" Päivystys" eli  toiminta hätätilanteissa ja akuutin hoidon tarpeessa, "Hoito ja tutkimukset", "Toimipaikat" sekä "Potilaalle ja läheisille".

Sivusto on suunniteltu toimimaan hyvin myös älypuhelimissa ja tablettitietokoneissa. Näiden laitteiden osuus sivustollamme käynneistä on jo noin kolmasosa. Jotta tieto latautuisi nopeasti, olemme olleet säästeliäitä kuvien käytössä.

Tekstisisältö perustuu asiantuntijoidemme kirjoituksiin, jotka on pyritty toimittamaan tiiviiksi ja helppolukuisiksi. Siirtymistä osastojen sivuilta hoitopalvelukuvauksiin on helpotettu sivuston sisäisillä linkityksillä. Hoitokuvauksista on suoria linkkejä kyseisiin aiheisiin liittyviin sairaanhoitopiirin omiin potilasohjeisiin sekä valtakunnallisiin Käypä hoito –suosituksiin ja Terveyskirjaston artikkeleihin.

Under höstens lopp strävar vi efter att all patientinformation på sidorna skall publiceras  på svenska. Just nu ber jag om ursäkt att det finns en del bristfälliga sidor i detta avseendet.

Uudella sivustolla palvelullaan myös muita sidosryhmiämme: hoitotyössä toimivia ja siihen pyrkiviä ammattilaisia, tutkijoita, jäsenkuntiemme päättäjiä ja viranomaisia, eläkkeelle siirtyneitä työntekijöitämme unohtamatta.

Kiitän sivustojen uusimistyöryhmää ja kaikkia , jotka ovat käyttäneet asiantuntemustaan uusien sivustojen luomisessa. Olen varma, että tällainen potilasläheinen viestintä on tapa toteuttaa perustehtäväämme,  lisätä terveyttä, elinvuosia ja sosiaalista hyvinvointia.

 

O-P Lehtonen

sairaanhoitopiirin johtaja


 

Kommentit

Tähän viestiin ei ole lisätty kommentteja.

Blogia kirjoittaa
sairaanhoitopiirin johtaja Olli-Pekka Lehtonen