Tyksin Naistenklinikan asiantuntijat tavattavissa Naistenpäivänä Hansatorilla

Tyksin Naistenklinikka järjestää Naistenpäivän tapahtuman Turun keskustassa, Hansatorilla 8. maaliskuuta klo 15.30–18.00. Tapahtumassa tuodaan esiin monipuolisesti tyttöjen ja naisten terveydelle tärkeitä asioita helposti lähestyttävässä ja ymmärrettävässä muodossa.

Tyks-vauva.jpg 

Hansatorilla haastatellaan ja on tavattavissa naisten terveyteen ja sairauksiin erikoistuneita lääkäreitä, kätilöitä, seksuaalineuvojia ja fysioterapeutteja. Heidän kanssaan voi keskustella itseään askarruttavista naisten terveyteen liittyvistä asioista.

– Tilaisuudessa ei turhaan jäykistellä ja meiltä voi kysyä rohkeasti aroistakin asioista. Tarjoamme halukkaille mahdollisuuden osallistua myös kengurukenkätreeniin, Tyksin Naistenklinikan ylilääkäri Seija Grénman kertoo ja toivottaa kaikki kiinnostuneet lämpimästi tervetulleiksi.

Naistenpäivän tapahtuman teema-aiheita ovat raskaudenehkäisy, papilloomavirus, kuukautiset, endometrioosi, lapsettomuus, vaihdevuodet, gynekologisen syövän riski, fysioterapian käyttö lantionpohjan ongelmissa, seksuaaliterapia ja lähisuhdeväkivalta. Lisäksi puhutaan raskaudesta, synnytyksestä, imetyksestä, vauvan ihokontaktista ja isän roolista synnytyksessä.

Hansatorin tilaisuudessa jaetaan myös teema-aiheisiin liittyvää kirjallista materiaalia ja siellä voi tutustua Tyksin Naistenklinikan synnytystoiminnan virtuaaliesittelyyn.

 

Muokattu : 2.3.2017 14:01
Luotu : 2.3.2017 13:48