Tyks Orto – Jotta liike jatkuisi

Tuki- ja liikuntaelisairauksien hoito valittiin Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin huippuosaamisyksiköksi keväällä 2017. Turun yliopistollisen keskussairaalan (Tyks) paras osaaminen turvaa potilaan saumattoman hoidon lapsuudesta vanhuuteen. Huippuosaamisyksikkö tunnetaan tästä lähtien nimellä Tyks Orto.

 Tyks Orton henkilökuntaa ryhmäkuvassa.

Suomessa tuki- ja liikuntaelinsairaudet ovat yleisin syy lääkäriin hakeutumiseen ja työstä poissaoloon. Kehittyneen diagnostiikan ja hoitomenetelmien myötä näiden sairauksien hoidon kysyntä ja määrä on kasvanut merkittävästi viime vuosina. Tuki- ja liikuntaelinkirurgiasta on myös muodostunut huomattavan kilpailtu ala. Tyks haluaa varmistaa haastavassa kilpailutilanteessa niin osaavan henkilökunnan kuin valinnanvapauden myötä liikkuvan asiakaspotentiaalin.

Huippuosaamisyksikkö Tyks Orto lähentää ja parantaa usean Tyksin toimi- ja palvelualueen välistä yhteistyötä sekä yhdistää toimintaa potilasta hyödyttävällä tavalla.

– Yhteisesti sopimamme tähtäin kaikelle tekemiselle on potilaan saama terveyshyöty ja parannamme liikkumista ja elämänlaatua lapsuudesta vanhuuteen parhailla vaikuttavilla hoitomuodoilla. Korkeatasoinen tieteellinen tutkimus on kaiken hoitomme perusta. Viime vuonna teimme yli 9 000 leikkausta ja potilaskäyntejä oli 65 000, toimialuejohtaja, ylilääkäri Ville Äärimaa kertoo.

Huippuosaamisyksikölle myönnetyn rahoituksen turvin halutaan parantaa tiedotusta ja markkinointia. Tyks Orton uusi brändi-ilme tulee näkymään lähiviikkojen aikana useissa tiedotusvälineissä. Katso televisiomainos.

Muokattu : 30.1.2020 8:16
Luotu : 15.3.2018 12:31