Siirry sisältöön

​Avoin taiteilijahaku panoraamatiloihin

Turun yliopistollisen keskussairaalan uuden sairaalan taidehankintojen seuraava vaihe toteutetaan taiteilijoille suunnattuna portfoliohakuna. Hakuun voivat osallistua Varsinais-Suomessa asuvat ja työskentelevät ammattitaiteilijat (yksittäisenä taiteilijat sekä työryhmät).

Teoksia etsitään ensisijaisesti sairaalarakennuksen pääjulkisivussa sijaitsevaan kolmeen panoraamatilaan. Panoraamatilat toimivat oleskelu- ja lepotiloina potilaille ja osastoilla vieraileville. Tilat ovat osittain kahden kerroksen korkuisia ja niistä aukeaa näköala itään Helsingin moottoritien suuntaan.

T3_PANORAAMATILAT_JULKISIVU-ETELÄÄN-(002).gif

Hakumenettely

Haku toteutetaan portfoliohakuna. Ensimmäisessä vaiheessa hakijan ei tarvitse toimittaa tilaan tehtyjä suunnitelmia, vaan kuvia ja tietoa omista valmiista teoksistaan, joiden katsoo sopivan kohteeseen. Teosten toteuttamistapaa ei ole rajattu. Portfoliohaun perusteella valitaan taiteilijat, joiden kanssa neuvotellaan jatkosuunnitelmista ja teosten tilaamisesta.

Sairaalasta kertovaa saaristohenkistä Talon tarinaa voi käyttää apuna sopivia teoksia valitessa.

Toimitettavassa portfoliossa tulee olla korkeintaan kymmenen (10) kuvaa teoksista, enintään yhden A4:n mittainen tiivistelmä hakijan taiteellisesta työstä sekä ansioluettelo. Tiedostojen enimmäiskoko saa olla yhteensä 10 megatavua ja ne on suositeltavaa lähettää pdf-muodossa. Lähetä materiaali osoitteeseen taide.sairaalassa(at)gmail.com. Vain tähän osoitteeseen toimitettu materiaali otetaan haussa huomioon.

Haku on auki perjantaihin 27.4.2018 saakka.

Lisätietoja saa osoitteesta taide.sairaalassa(at)gmail.com. Yleisluontoiset kysymykset ja niiden vastaukset julkaistaan tällä sivulla.

Päivitetty: 13.9.2018 15:58