Siirry sisältöön

 Nuorisopsykiatrian osasto J1

​Yhteystiedot

Puhelin

02 313 1717

Osoite

Kunnallissairaalantie 20,
talo 4, 3. krs.

20700 Turku (Kartta)

 

 Nuorisopsykiatrian osasto J1

  • Potilaille
  • Lisätietoa

 

Nuorisopsykiatrian osasto J1 tarjoaa tutkimusta ja hoitoa 13–17-vuotiaille nuorille yhteistyössä heidän lähiverkoston kanssa silloin kun perusterveydenhuollon tai nuorisopsykiatrisen avohoidon palvelut eivät riitä. Osasto on 10-paikkainen, ympärivuorokautinen suljettu osasto, jonne tullaan lääkärin lähetteellä joko suunnitellusti tai päivystyksellisesti. Osastolle lähetetään tahdosta riippumatonta hoitoa tarvitsevat nuoret sekä nuoret, joilla on esim. akuutti mielenterveyshäiriö, vakava mieliala- tai käytöshäiriö, itsetuhoisuutta tai vakava syömishäiriö. Tutkimus- ja hoitojaksot voivat vaihdella nuoren hoidon tarpeen mukaan keskimäärin muutamasta vuorokaudesta viikkoihin.

Mielenterveyspalveluista perittävät maksut näet asiakasmaksut-sivulta.

 

 ‭(Piilotettu)‬ Hoito ja tutkimukset

 

 

Tilojen kuvaus

Osastolla on 2-3 hengen huoneita. Lisäksi on yhteiset kodinomaiset oleskelu- ja toimintatilat, yhteiset vessat, suihkut ja sauna sekä rauhoittumis- ja eristyshuone.

Kiinamyllyn sairaalakoulu

Lapsella ja nuorella on oikeus perusopetukseen ja oppilaana oloon myös sairaalassa ollessaan. Opetusta annetaan Tyksin osastojen ja poliklinikoiden oppivelvollisille oppilaille.

Kiinamyllyn koulu antaa opetuspalvelut osastoilla oleville peruskouluikäisille oppilaille. Toimimme tiiviissä yhteistyössä oppilaan oman koulun kanssa, jotta tutkimus- ja/tai hoitojakson jälkeen paluu omaan oppimisryhmään sujuisi mahdollisimman hyvin.

Päivitetty: 17.9.2019 15:26