Siirry sisältöön

 Riippuvuuspsykiatrian osasto R1

​Yhteystiedot​

Puhelin

02 314 5474

Osoite

Kunnallissairaalantie 20
talo 4, K-kerros

20700 Turku (Kartta)

Aukioloajat

Ympäri vuorokauden
Vierailuajoista sovittava erikseen

 

 

 Riippuvuuspsykiatrian osasto R1

  • Potilaille
  • Opiskelijoille

Riippuvuuspsykiatrian osasto R1 on 12-paikkainen suljettu akuutti vastaanotto-osasto, joka tarjoaa ympärivuorokautista erikoissairaanhoitoa potilaille, joilla pääsääntöisesti esiintyy eriasteista laittomien päihteiden käyttöä, ja on todettu hoitoa vaativa mielenterveyden häiriö.

Potilaat tulevat meille lääkärin lähetteellä.

Osaston moniammatillinen työryhmä toteuttaa sovitusti tai päivystyksellisesti alkavia vapaaehtoisesti toteutettavia tai mielenterveyslain mukaisia tarkkailu-, tutkimus- ja hoitojaksoja, lisäksi toimimme kiinteässä yhteistyössä psykiatrisen avohoidon eri toimijoiden kanssa.

Pyydämme huomioimaan, että kaikista vierailuista on sovittava erikseen osaston henkilökunnan kanssa.

Riippuvuuspsykiatrian osasto R1 on Varsinais-Suomen alueella ainoa riippuvuuspsykiatrista erikoissairaanhoitoa tarjoava hoitoyksikkö. Osastomme toiminnasta vastaa moniammatillinen tiimi, johon kuuluu lääkäri, hoitotyön osaajia, sosiaalityöntekijä, toimintaterapeutti, psykologi ja osastosihteeri.

Sairaanhoitajan pätevyyteen tähtäävien opintojen suorittajilla on mahdollisuus suorittaa käytännön harjoittelujaksoja yksikössämme, harjoittelupaikat haetaan Jobiili-palvelun kautta.

Päivitetty: 3.10.2019 15:14