Siirry sisältöön

Hematologian poliklinikka

Yhteystiedot

Käyntiosoite

Tyks, T-sairaala (rakennus 18)
Pääsisäänkäynti, 2. krs, B-osa
Hämeentie 11, Turku

Aukioloaika

Ma–pe klo 8.00–15.30

Puhelin

02 3132026
soittoaika sairaanhoitajalle
ma–pe klo 8–9

Osastonsihteeri:
02 3132080
soittoaika osastonsihteerille
ma–pe klo 9–10

Faksi

02 313 2083

Postiosoite

Tyks
Hematologian poliklinikka
PL 52, 20521 Turku

Hematologian poliklinikka

Tutkimme ja hoidamme hematologisia eli veritauteja sairastavia aikuispotilaita.

Vastaamme hematologisten potilaiden

  • hoidon arvioinnista ja suunnittelusta
  • neuvonnasta
  • ohjauksesta
  • jälkiseurannasta
  • jatkohoidon suunnittelusta ja järjestämisestä. 

Hematologian poliklinikalla on sekä lääkäreiden että sairaanhoitajien vastaanottoja.  Poliklinikalla voidaan antaa myös lääkehoitoja.

Potilaat tulevat meille lääkärin lähetteellä muista sairaaloista, terveyskeskuksista tai yksityislääkärin vastaanotolta.

Poliklinikalla käynti

Sinut kutsutaan poliklinikalle puhelimitse tai kutsukirjeellä. Kutsussa saat vastaanottoajan ja tiedot mahdollisesti etukäteen tehtävistä laboratorio- ja kuvantamistutkimuksista sekä ohjeet tutkimukseen valmistautumiseen. Varatun ajan voit muuttaa tai perua soittamalla osastonsihteerille soittoaikaan.

Ota mukaasi lääkelista ja aikaisemmat kyseiseen sairauteen liittyvät tutkimustulokset ja lääkärinlausunnot sekä sairaalan ulkopuolella mahdollisesti otetut röntgenkuvat.

Ilmoittaudu poliklinikalle saavuttuasi osastonsihteerille.

Käynnin aikana

Hematologian poliklinikalla tapaat lääkärin ja hoitajan. Lääkäriltä ja hoitajilta saat tiedot sairauteesi liittyvissä asioissa. Toivomme, että kysyt epäselvistä asioista ja esität tarvittaessa hoitoosi liittyviä toivomuksia. Poliklinikkakäynnille voit ottaa mukaan tukihenkilön. Otathan mukaan myös tiedot käyttämistäsi lääkkeistä.

Yhteydenotto

Poliklinikalle voi olla yhteydessä tarpeen mukaan. Osastonsihteerit hoitavat ajanvarausasiat ja reseptien uusintapyynnöt. Sairaanhoitajalle voit soittaa sairauteesi tai hoitoosi liittyvissä asioissa.

Pyydämme, että pyrit noudattamaan soittoaikojamme, mutta kiireellisissä tapauksissa voit soittaa muulloinkin poliklinikan aukioloaikoina. Aukioloaikojen ulkopuolella voit ottaa yhteyttä hematologian osastoon tai yhteispäivystykseen

Asiakasmaksut

Poliklinikkamaksusta lähetetään lasku kotiin.

Päivitetty: 12.1.2018 13:20