Siirry sisältöön

 Toiminta ja laatu

 Toiminta ja laatu

  • Toiminta
  • Laatu

​Operatiivinen toiminta ja syöpätaudit toimialueen yleisimmät leikkaukset, toimenpiteet ja hoidot vuonna 2016

TO6_toimenpiteet.png

Toimialueella panostetaan huippulaatuisen syövän hoidon kehittämiseen. Syöpäsairauksien hoidossa tarvitaan monien erikoisalojen saumatonta yhteistyötä. Silmätautien klinikalla on käytössä uusimmat hoitomenetelmät näkökyvyn säilyttämiseksi. Suun hoito on keskeinen osa ihmisen yleisterveyden ylläpitoa ja tärkeä osa monien vakavien sairauksien hoitoa.

Vaalimme elämäsi tärkeintä

tyks_TO6_2016.png

Toimialueella hoidetaan pään, kaulan ja suun alueen sairauksia sekä silmäsairauksia. Plastiikka- ja yleiskirurgian klinikassa leikataan pehmytkudoksien syöpäkasvaimia ja hyvänlaatuisia muutoksia. Syöpäklinikka on keskittynyt toteuttamaan syövän lääke- ja sädehoitoja.

Vuonna 2016 toimialueelle tuli lähes 26 700 lähetettä. Lisäksi ensihoidon ja päivystyksen kautta saapui lähes 2 000 potilasta. Avohoitokäyntejä oli noin 190 550, hoitojaksoja noin 6 100 ja hoitopäiviä lähes 19 350. Keskimääräinen hoitoaika oli 3,1 vrk. Esitetyissä luvuissa on mukana oma toiminta ja ostopalvelut.

​Potilastyytyväisyys

Potilaspalautteiden tulokset Operatiivinen toiminta ja syöpätaudit toimialueella vuonna 2016

TO6_tyytyvaisyys.png 

Keräämme jatkuvasti potilaspalautetta toiminnastamme. Palaute on tärkeää toiminnan kehittämiseksi. Palautteet käsitellään osastoilla, potilasturvallisuustyöryhmässä ja vastuualueiden johtoryhmissä. Vuonna 2016 toimialueelle tuli 1 146 palautetta (QPro). Palautteiden perusteella potilaat olivat tyytyväisiä toimintaamme (keskiarvo 4,5).

 Anna palautetta hoidosta

Päivitetty: 17.8.2017 10:59