Siirry sisältöön

 Toiminta ja laatu

 Toiminta ja laatu

  • Toiminta
  • Laatu

​Operatiivinen toiminta ja syöpätaudit toimialueen yleisimmät leikkaukset, toimenpiteet ja hoidot vuonna 2016

Tunnuslukuja infografiikkana

Toimialueella panostetaan huippulaatuisen syövän hoidon kehittämiseen. Syöpäsairauksien hoidossa tarvitaan monien erikoisalojen saumatonta yhteistyötä. Silmätautien klinikalla on käytössä uusimmat hoitomenetelmät näkökyvyn säilyttämiseksi. Suun hoito on keskeinen osa ihmisen yleisterveyden ylläpitoa ja tärkeä osa monien vakavien sairauksien hoitoa.

Vaalimme elämäsi tärkeintä

2017.PNG

Toimialueella hoidetaan pään, kaulan ja suun alueen sairauksia sekä silmäsairauksia. Plastiikka- ja yleiskirurgian klinikassa leikataan pehmytkudoksien syöpäkasvaimia ja hyvänlaatuisia muutoksia. Syöpäklinikka on keskittynyt toteuttamaan syövän lääke- ja sädehoitoja.

Vuonna 2017 toimialueelle tuli lähes 26 000 lähetettä. Avohoitokäyntejä oli lähes 200 000, hoitojaksoja noin 6 200 ja hoitopäiviä lähes 18 000. Keskimääräinen hoitoaika oli 2,9 vrk.

​Potilastyytyväisyys

Potilaspalautteiden tulokset Operatiivinen toiminta ja syöpätaudit toimialueella vuonna 2017

Potilastyytyväisyys infografiikkana 

Keräämme jatkuvasti potilaspalautetta toiminnastamme. Palaute on tärkeää toiminnan kehittämiseksi. Palautteet käsitellään osastoilla, potilasturvallisuustyöryhmässä ja vastuualueiden johtoryhmissä. Vuonna 2017 toimialueelle tuli 435 palautetta (QPro). Palautteiden perusteella potilaat olivat tyytyväisiä toimintaamme (keskiarvo 4,5).

 Anna palautetta hoidosta

Päivitetty: 17.9.2018 15:15