Siirry sisältöön

​TERVETULOA PERHEVALMENNUKSIIN!

TYKSin Naistenklinikka tarjoaa maksuttomia perhevalmennuksia yhteistyössä Turun ammattikorkeakoulun syventävän vaiheen (8. lukukauden) kätilöopiskelijoiden kanssa. Perhevalmennukset on tarkoitettu kaikille raskaana oleville ja heidän kumppaneilleen. Perhevalmennusillat koostuvat neljän aiheen kokonaisuudesta, jossa käsitellään parisuhdetta ja seksuaalisuutta; syntymän matkaa, jossa valmistetaan naisen kehoa  synnytykseen ja käydään läpi miten omia voimavaroja voi käyttää kehonhallintaan ja mitä voi tehdä kotona ja jatkaa sairaalassa; imetystä ja varhaista vuorovaikutusta sekä vanhemmuuden moninaisuutta vauvaperheissä, jossa annetaan tietoa vauva-ajan arjesta selviytymiseen.

Halutessasi voit osallistua koko kokonaisuuteen tai vain Sinua/Teitä kiinnostaviin aiheisiin.

Perhevalmennuksia pitävät Turun ammattikorkeakoulun kätilöopiskelijat ja paikalla on aina myös kätilö TYKSin Naistenklinikalta.

Perhevalmennukset pidetään keskiviikkoisin klo 17-18 Naistenklinikan luentosalissa (Tyks U-sairaala, 12 krs), osoite: Kiinanmyllynkatu 4-8, Turku. Sisäänkäynti 3A.

Tyksin alueen kartta
Pysäköintipaikat

Yhdelle valmennuskerralle mahtuu max 20 henkilöä (10 paria). Varaus tehdään sivun lopussa olevien linkkien avulla äidin nimellä. Yksi varaus sisältää äidin lisäksi varauksen puolisolle/kumppanille/tukihenkilölle. Valmennukset eivät ole tarkoitettu lapsille.

Käykää vielä tutustumassa Terveyskylän naistaloon, jossa on paljon hyödyllistä tietoa raskaudesta, synnytyksestä, synnytyksen jälkeisestä toipumisesta, vauvan hoidosta ja imetyksestä

Varaa aika perhevalmennukseen:                  

4.4. Vanhemmuuden moninaisuus vauvaperheessä
https://www.lyyti.in/Perhevalmennus_9559

11.4. Parisuhde ja seksuaalisuus raskausaikana ja vauvan syntymän jälkeen
https://www.lyyti.in/Perhevalmennus_7530 

18.4. Syntymän matka
https://www.lyyti.in/Perhevalmennus_5672

25.4. Imetys ja varhainen vuorovaikutus
https://www.lyyti.in/Perhevalmennus_1054

2.5. Vanhemmuuden moninaisuus vauvaperheessä
https://www.lyyti.in/Perhevalmennus_9092

Päivitetty: 13.3.2018 13:45