Siirry sisältöön

Tervetuloa perhevalmennuksiin!

Tervetuloa perhevalmennuksiin!

Tyks Naistenklinikka tarjoaa maksuttomia perhevalmennuksia yhteistyössä Turun ammattikorkeakoulun syventävän vaiheen (8. lukukauden) kätilöopiskelijoiden kanssa. Perhevalmennukset on tarkoitettu kaikille raskaana oleville ja heidän kumppaneilleen. Perhevalmennusillat koostuvat neljän aiheen kokonaisuudesta, jossa käsitellään parisuhdetta ja seksuaalisuutta; syntymän matkaa, jossa valmistetaan naisen kehoa  synnytykseen ja käydään läpi miten omia voimavaroja voi käyttää kehonhallintaan ja mitä voi tehdä kotona ja jatkaa sairaalassa; imetystä ja varhaista vuorovaikutusta sekä vanhemmuuden moninaisuutta vauvaperheissä, jossa annetaan tietoa vauva-ajan arjesta selviytymiseen.

Halutessasi voit osallistua koko kokonaisuuteen tai vain Sinua/Teitä kiinnostaviin aiheisiin.

Perhevalmennuksia pitävät Turun ammattikorkeakoulun kätilöopiskelijat ja paikalla on aina myös kätilö Tyks Naistenklinikalta.

Perhevalmennukset pidetään keskiviikkoisin klo 17-18 Medisiina D -rakennuksessa huoneissa Blokki 1 sekä Blokki 2.
Osoite: Kiinamyllynkatu 10, 20520 Turku

Alla olevasta linkistä löydät Tyksin alueen kartan ja pysäköintipaikat:

Tyksin alueen kartta
Pysäköintipaikat

Yhdelle valmennuskerralle mahtuu max 30 henkilöä (15 paria). Varaus tehdään sivun lopussa olevien linkkien avulla äidin nimellä. Yksi varaus sisältää äidin lisäksi varauksen puolisolle/kumppanille/tukihenkilölle. Valmennukset eivät ole tarkoitettu lapsille.

Käykää vielä tutustumassa Terveyskylän naistaloon, jossa on paljon hyödyllistä tietoa raskaudesta, synnytyksestä, synnytyksen jälkeisestä toipumisesta, vauvan hoidosta ja imetyksestä

Varaa aika perhevalmennukseen:

Marraskuu:

Keskiviikko 6.11.19 Seksuaalisuus ja parisuhde raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen

Keskiviikko 13.11.19 Syntymän matka

Keskiviikko 20.11.19 Imetys

Keskiviikko 27.11.19 Vanhemmuuden moninaisuus 

Päivitetty: 8.11.2019 12:37