Siirry sisältöön

 Toiminta ja laatu

 Toiminta ja laatu

  • Toiminta
  • Laatu

​Naistenklinikka 2017

Tunnuslukuja infografiikkana

Naistenklinikka tarjoaa asiantuntevaa ja yksilöllistä naisen ja hänen perheensä hoitoa lähellä potilasta.

Alueen synnytykset on keskitetty Tyks kantasairaalaan. Hoidamme raskautta suunnittelevia, raskaana olevia, synnyttäviä ja synnyttäneitä naisia. Äitiyspoliklinikallamme toimii sikiöntutkimuskeskus, jossa tehdään alku- ja keskiraskauden seulontatutkimuksia sekä sikiödiagnostiikkaa.

Myös naistentautien leikkaustoiminta on keskitetty Tyks kantasairaalaan. Suurin osa toimenpiteistä tehdään polikliinisesti tai päiväkirurgisesti. Erityisosaamistamme on endometrioosin ja miehen lapsettomuuden hoito.

Tunnuslukuja infografiikkana

Naistenklinikalle tullaan hoitoon pääsääntöisesti lähetteellä. Äitiyspoliklinikalla hoidetaan 22 raskausviikon jälkeen ilmeneviä ongelmia päivystyksellisesti ilman lähetettä. Avohoitokäyntejä oli lähes 50 000. Leikkaukseen tulevien potilaiden hoitoajat ovat lyhyet, koska toimenpiteet tehdään pääsääntöisesti tähystyksenä ja sairaalaan tullaan toimenpidepäivän aamuna. Toimenpiteistä 40 % tehtiin päiväkirurgisesti. Esitetyt luvut sisältävät oman toiminnan ja ostopalvelut.

 

​Potilastyytyväisyys

Meille on tärkeää potilaidemme ja heidän perheidensä tarpeiden, toiveiden ja mielipiteiden huomioiminen hoidossa. Potilaiden kokemusperäisen tiedon kerääminen auttaa kehittämään toimintaamme ja parantamaan hoidon laatua. Naistenklinikalle tuli vuonna 2017 yhteensä 523 palautetta (QPro). Potilaspalautteiden keskiarvo asteikolla 1-5 oli 4,7. Potilaan kokemuksen parantaminen on ratkaiseva tekijä palveluidemme laadun hallinnassa.

Potilaspalautteiden tulokset Naistenklinikalla vuonna 2017

Palautteiden tulokset infografiikkana 

Anna palautetta hoidosta

Päivitetty: 6.9.2018 15:01