Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön

Valtion tutkimusrahoituksen haku

Valtion tutkimusrahoituksen haku vuodelle 2018 avataan ma 21.8. Hakuaika päättyy ma 18.9.2017 klo 15.45.

Hakukierroksella huomioitavaa

Hakemuslomakkeella on ilmoitettava ORCID-tunnus:

  • ORCID Inc. (http://orcid.org/) on riippumaton ja voittoa tavoittelematon organisaatio, joka on rekisteröity Yhdysvaltoihin. Vuonna 2012 avatun kansainvälisen ORCID-tutkijatunnistejärjestelmän tavoitteena on parantaa tutkijan näkyvyyttä ja helpottaa tutkijan tietojen automaattista siirtämistä järjestelmien välillä.
  • Turun yliopisto ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri ovat liittyneet kansalliseen ORCID-konsortioon. Kansallisen tason yhteistyön tavoitteena on lisätä ORCID-tutkijatunnistejärjestelmän tunnettuutta ja edistää sen käyttöönottoa tutkijalle tarjottavissa sähköisissä palveluissa. Tavoitteena on myös tunnistaa ORCID-tunnisteen hyötyjä sekä sujuvoittaa tietovirtoja ja vähentää ajan mittaan manuaalista työtä sekä parantaa tutkimustuotosten näkyvyyttä. Lisätietoa: https://tutkijatunniste.fi/ 

Aiemmin käytössä ollut ns. suurhankkeiden kategoria on poistettu ja haettava rahoitus voi olla korkeintaan 60.000 euroa. 

Tällä kierroksella on mahdollisuus hakea rahoitusta myös konsortioihin ja 50/50-tutkijavakansseihin. 

Tohtoritutkinnon hakulomakkeessa kysytään väitöskirjan rekisteröintivuotta, mikä on edellytys rahoituksen myönnölle. Turun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan haku tohtoritutkinnon opinto-oikeutta varten on 1.-20.9. eli nyt jätetyt hakemukset eivät ehdi saada päätöstä hakuajan päättymiseen mennessä. Tutkimusrahoitushaussa hyväksytään ne hakijat, jotka ovat hakeneet opinto-oikeutta 20.9. mennessä ja tästä on merkintä hakemuksessa. 

Ehdollisen rahoituspäätöksen vuodelle 2018 tai vuosille 2018-2019 saaneet täyttävät väliraportin eli lomakkeen B, jolla he selvittävät projektin etenemistä. Väliraportilla on sama jättöaika kuin uusillakin hakemuksilla ja väliraportin jättäminen ajoissa on ehdoton vaatimus rahoituksen saamiselle.

Päivitetty: 30.5.2017 14:11
Luotu: 18.8.2014 9:12