Siirry sisältöön

Harjoittelu- ja koulutussopimuspaikkojen varaaminen

Ammattikorkeakouluopiskelijat varaavat kaikki harjoittelupaikat sähköisestä varausjärjestelmästä, Jobiilista. II-asteen opiskelijoiden koulutussopimuspaikat varataan keskitetysti oppilaitosten toimesta kevätlukukauden osalta 31.10. mennessä ja syyslukukauden osalta 31.3. mennessä VSSHP:n opetuskoordinaattorilta. 

Ohje ammatillisille oppilaitoksille työssäoppimispaikkojen tilaamisesta ja vahvistamisesta

Teemme tiivistä yhteistyötä Turun seudun oppilaitosten kanssa, joten otamme ensisijaisesti opiskelijoita näistä oppilaitoksista. Jos paikkoja jää, otamme mielellään harjoittelijoita myös muualta Suomesta. 

Jobiilin varausajat

Syksyn 2022 harjoittelupaikkojen varaus järjestetään seuraavasti:

29.3.2022 klo 9 haku avautuu pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulujen (Arcada, Diak, Laurea ja Metropolia) opiskelijoille ne pääkaupunkiseudun paikat joissa vain nämä koulut tai jotkut näistä on valittu ensisijaisiksi. Mikäli ensisijaisena kouluna on jokin muu ammattikorkeakoulu näiden lisäksi, se ei kuulu tähän hakuajankohtaan.

29.3.2022 klo 12 haku avautuu muun Suomen ammattikorkeakoulujen opiskelijoille oman alueen paikkoihin sekä niihin harjoittelupaikkoihin, joissa on pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulujen lisäksi jokin muu ammattikorkeakoulu.

25.4.2022 klo 9 kaikki Suomen harjoittelupaikat ovat kaikkien opiskelijoiden varattavissa.


Kevään 2023 harjoittelupaikkojen varauspäivät ovat 1.11.2022 (oma alue) ja 28.11.2022 (koko Suomi)

II asteen opiskelijoiden koulutussopimukset

Opiskelijakohtaiset koulutussopimukset lähetään ylihoitajalle allekirjoitettavaksi viimeistään 2 viikkoa ennen jakson alkua. Sopimukset lähetetään:

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri
Toimialueen nimi/ Ylihoitajan nimi
PL 52
20521 Turku

Ylihoitajien vastuualueet 2020

Harjoittelupaikkojen esittelyt

Tutustu harjoittelupaikkatarjontaan ja perehdy, mitä edeltäviä opintoja ja valmiuksia harjoitteluyksikkö sinulta odottaa. Keskustele myös opettajasi kanssa sopivan harjoittelupaikan valinnasta. Harjoittelupaikkojen esittelyt ovat osastojen ja poliklinikoiden sivuilla (katso erityisesti "Opiskelijoille"-välilehti). Yksiköiden yhteyshenkilöt löydät Jobiilista.

Päivitetty: 17.3.2022 13:58
Luotu: 10.4.2014 15:07