Siirry sisältöön

Kokouksiin liittyvää

Vuoden 2021 kokousmateriaalit:

 Kevään kokous  pidettiin Pe 16.4.2021 klo 13  Tyksin Risto Lahesmaa -salissa

Sääntöjen mukaan kokouksessa käsitellään edellisen vuoden talous ja toiminta sekä päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta.

Tietoja viime vuoden tilinpäätöksestä:
Vuosi 2020 oli Tyks senioreiden toiminnassa poikkeuksellinen. Jouduimme peruuttamaan useita tilaisuuksia ja retkiä koronan takia. Olikin positiivinen yllätys että tilinpäätös osoitti silti liki 1.500 euron tulosta.

Tähän vaikutti  luonnollisesti se, että  tapahtumien järjestämiskulut eli varsinaisen toiminnan kulut jäivät  noin puolet edellisvuotta pienemmiksi. Myös kokouskulut jäivät edellisvuotta pienemmiksi, koska kaksi hallituksen kokousta järjestettiin  etänä  sähköpostikokouksina. Jäsenmäärän kasvaminen  ja  jäsenmaksun tunnollinen maksaminen helpotti osaltaan taloudellista tilannetta.

Pyydettäessä lähetämme yhdistyksen jäsenelle  tilinpäätöksen, joka sisältää tuloslaskelman ja taseen. Samoin voi pyytää vuosikertomuksen.  Pyynnön voi esittää  varainhoitaja Marja Laineelle  marjaannelilaine@gmail.com tai sihteeri  Taru Luukkala- Viitaselle  tyksseniorit.sihteeri@gmail.com

Tyks seniorit ry:n hallitus

Toimintaamme ohjailee vuosikokouksessa hyväksytty Toimintasuunnitelma 2021 (pdf), joka on kuitenkin vain suuntaa antava. Mm. tarkentuneet tapahtumatiedot löydät kotisivuilta ja jäsenkirjeistä. 

Jäsenkirjeet

Jäsenkirjeissä kerrotaan tarkemmin jaostojen toiminnasta ja retkistä.

 2021 helmikuun jäsenkirje (pdf)
 

Päivitetty: 18.4.2021 9:44
Luotu: 2.5.2018 19:26