Siirry sisältöön

Turun yliopistollisen keskussairaalan seniorit ry

Turun yliopistollisen keskussairaalan Seniorit ry on Tyksistä eläkkeelle siirtyneiden tai siellä valtaosan työurastaan tehneiden yhdistys. Perustuva kokous oli 15.11.1999.

Yhdistyksessä toimivat jaostot järjestävät erilaisia tapaamisia. On hengellisten asioiden pohdintaa, liikuntaa eri muodoin, kirjallisuuteen perehtymistä ja kädentaitajat käsitöitä tehden. Teatterimatkoja ja erilaisia kulttuuritapahtumia on järjestetty jäsenistön toiveita toteuttaen.

Yhdistyksen hallitus kokoaa jaostojen ehdotukset toimivaksi kokonaisuudeksi ja tiedottaa ohjelmatarjonnasta. Jäsenistön oma aktiivisuus vaikuttaa siihen miten onnistunutta ja kiinnostavaa ohjelmaa on tarjolla. Kaikki jaostot esittelevät toimintaansa näillä sivuilla ja sieltä löydät tarkemmat tiedot jaostojen tarjonnasta. Yhdistyksen toiminnan periaatteena on olla avoin kaikille Tyksin eläkeläisille. Jäsenmäärämme oli vuoden 2021 alussa noin 680.

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme.

Ajankohtaista

Sivua on päivitetty 18.7. 2021

Huom!

Helsingin retkeen 5.8.2021 tulee muutoksia

Ilmoittautuneet ovat saaneet asian johdosta Heimo Kumlanderilta yksityiskohtaista sähköpostia, johon tulisi vastata mahdollisimman pikaisesti.

Alla lyhyesti muutoksista:

Ateneumin näyttely Ilja Repin toteutuu niin kuin on ilmoitettu.

Sinebrychoffin osuuteen on tullut muutos, koska 12.7.2021 meille ilmoitettiin, että Sinebrychoffin varaus on peruttu.

Lähtö aikaistuu niin, että lähdemme tuomiokirkkotorilta klo 8.00.

Ilmoitathan mahdollisimman nopeasti, tuletko mukaan.

Ateneum pyytää kaikilta museokortin numeroa ennakkoon, jotta lipunmaksu sujuisi kitkattomasti, koska on myös muita ryhmiä.

Sinebrychoffin tilalle tulee Espoon modernin taiteen museo Emma.

Syynä muutokseen on koronaviruksen leviäminen.
Metsä-Venlan yleiset saunavuoron ovat alkaneet ja jatkuvat syyskuun loppuun keskiviikkoisin ja sunnuntaisin klo 16–21. 2€/ hlö.

Nyt kun ei ole talonmiestä, niin ensimmäinen saa oven auki soittamalla Luodon Rikulle p. 050 911 1207 ja laittaa saunat päälle. Tarkat toimintaohjeet ovat ovessa. Jokainen huolehtii itse tilojen siisteydestä.

Auringonlasku järven rannalla.

Rauhallisia kesäiltoja!


Jäsenkirje  1/2021 on toivottavasti tavoittanut jo jokaisen jäsenen. Mikäli et ole saanut sitä, ota yhteyttä sihteeriin mieluiten sähköpostilla, tyksseniorit.sihteeri@gmail.com.

Jäsenkirjeen sisältöön pääset tästä!

Huom!

Vieläkin puuttuu jäsenmaksuja, vaikka 15.3. 2021 oli jäsenmaksun eräpäivä.  Jäsenmaksut, 10 € yhdistyksen tilille FI97 5710 8320 0263 65, käytettäen viitenumeroa 150320216.

Koronatilanteen johdosta huomioitavaa

  • Aiemmin ilmoitettuihin tapahtumiin voi tulla muutoksia, joten seuraa sähköpostiasi, ilmoitteluamme kotisivuilla ja TS:n maanantaisia yhdistysten ilmoituksia.

Käy katsomassa kotisivulta myös sivua "Muuta toimintaa".

Päivitetty: 18.7.2021 21:39
Luotu: 18.8.2014 14:48