​Jesper Ekelund aloittaa psykiatrian johtajana

Lääketieteen tohtori Jesper Ekelund aloittaa uutena psykiatrian tulosalueen toimialajohtajana perjantaina 1.9. Virkaan sisältyy uutena tehtävänä myös toimia tulosalueen vastaavana lääkärinä.

Elokuun lopussa selvisi, että Ekelund oli myös valittu johtajaylilääkäriksi Vaasan keskussairaalaan. Hän tulee työskentelemään Turussa koko syksyn. Nykyinen johtajaylilääkäri Vaasan keskussairaalassa Auvo Rauhala siirtyy eläkkeelle maaliskuussa.

"En ollut tietoinen johtajaylilääkärin virasta silloin, kun otin vastaan työn Turussa. Se on totta kai valitettavaa, että nämä kaksi tehtävää nyt menivät näin päällekkäin."  

Moniammatillinen työryhmä, joka on työstänyt fuusiota, jatkaa prosessien työstämistä.

"Toivon, ettei psykiatrisen tulosalueen johtaminen kuitenkaan ole henkilöriippuvainen", Ekelund sanoo.

Sairaalajohtaja Petri Virolainen sanoo, että psykiatrian fuusio ja siihen liittyvä toiminnan uudelleen organisointi on nyt siinä vaiheessa, että Ekelundin työpanosta tarvitaan Turussa tämän syksyn ajan.

"Mikäli Ekelund ottaa vastaan maaliskuussa vapautuvan tehtävän Vaasassa, täytyy psykiatrian toimialajohtajan tehtävään valita toinen henkilö. Valinnan yksityiskohdat selkiävät syksyn aikana."

Muokattu : 6.9.2017 12:32
Luotu : 1.9.2017 9:34