​Sairaanhoitopiiri päivittää strategiaansa

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri on päivittämässä nykyistä vuosille 2017–2018 yltävää strategiaansa vuosille 2019–2020. Sote- ja maakuntauudistuksen toteutuessa piirin strategiapäivitys on virallisesti voimassa vain vuoden 2019 ajan.

– Se antanee silti arvokkaita suuntaviivoja maakunnan liikelaitoksen toiminnalle ja terveyspalvelujen järjestäjätaholle, strategian valmistelua johtanut sairaanhoitopiirin johtaja Leena Setälä arvioi.

Strategiaan kirjattu visio "Terveyttä huippuosaamisella – yhdessä" kuvaa Setälän mukaan näkemystä siitä, että sairaanhoitopiiri pitää terveyden tuottamista potilaille keskeisenä tavoitteenaan. Sen saavuttamiseksi piiri panostaa sekä laaja-alaiseen osaamisen kehittämiseen että entistä tiiviimpään yhteistyöhön muiden terveystoimijoiden kanssa.

– Tarvitsemme entistä vaikuttavampia hoitoja ja sujuvia hoitopolkuja oman maakunnan ja muidenkin maakuntien potilaille. Sairaanhoitopiirin kykyä tutkia ja kehittää näitä asioita on hyödynnettävä, muistuttaa Setälä.

Hallitus päätti tänään (22.5.2018) yksimielisesti esittää kesäkuussa kokoontuvalle valtuustolle, että se hyväksyy strategian päivityksen esityksen mukaisesti.

Muokattu : 22.5.2018 12:46
Luotu : 22.5.2018 12:44