​Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin koronatiedote 15.4.2020

Koronatapausten määrä Varsinais-Suomessa lisääntyy maltillisesti. Koko Varsinais-Suomen alueella 196 ihmisellä on todettu koronatartunta. Eilen on todettu yhteensä 15 uutta tartuntaa. Tyksin sairaaloissa on koronaviruksen vuoksi hoidossa kahdeksan potilasta. Varsinais-Suomen alueella ei todettu ole uusia koronatartuntaan liittyviä kuolemantapauksia.

Keskustelu suojavarusteiden hankinnoista ja käyttämisestä on koko maan osalta ollut aktiivista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin tilanne on kohtuullisen hyvä ja mahdollisuuksia uusien suojavarusteiden hankkimiseen kartoitetaan koko ajan. Suojavarusteiden riittävyyden varmistamiseksi henkilökuntaa on ohjeistettu suojavarusteiden oikeaan käyttöön.

Koska koronaviruksen leviäminen on viime viikkoina Varsinais-Suomessa ollut varsin maltillista, sairaanhoitopiiri ei jatkossa tiedota koronatilanteesta päivittäin. Sairaanhoitopiiri siirtyy tiedottamaan tarpeen mukaan Varsinais-Suomen koronatilanteesta medialle ja verkkosivullaan. Tiedot uusista tapauksista ja Tyksin sairaaloissa hoidettavien potilaiden lukumääristä ovat joka arkipäivä median ja yleisön saatavilla osoitteessa www.vsshp.fi/koronavirus

Muokattu : 29.3.2021 13:31
Luotu : 15.4.2020 14:59