Siirry sisältöön

Kliinisen neurofysiologian muutto Majakkasairaalaan

Kliinisellä neurofysiologialla on ollut Tyksin U-sairaalassa kaksi yksikköä: Neurofysiologian polikliininen tutkimusosasto sairaalan 4. kerroksessa sekä VEEG- ja unitutkimusyksikkö 7. kerroksessa. Majakkasairaalaan muuttaessamme yksiköt yhdistyvät ja toimimme jatkossa samoissa tiloissa.

Muuttoaikataulu ja toiminta muuton aikana

Molempien yksiköiden muutto tapahtuu 7.2.2022. Toimintaamme supistetaan jonkin verran ennen ja jälkeen muuton. Muuttoviikolla teemme vain päivystyksellisiä tutkimuksia Tyksin osastoilla.

Mistä meidät löytää jatkossa?

Majakkasairaalasta meidät löytää 5. kerroksesta. Sisäänkäynti on Majakkasairaalan pääovesta 22A. Saavu kahvion viereisillä B-hisseillä 5. kerrokseen ja käänny hissistä oikealle. Sisäänkäynti käytävän oikealla puolella ovesta K5001.

Katso tarkemmat saapumisohjeet.

Puhelinnumerot

Puhelinnumeromme pysyvät pääosin samoina. Muuton aikana meidät tavoittaa varmimmin numerosta 02 31 31936 (toimisto). Muut yhteystiedot ja lisätietoa toiminnastamme

Miten toiminnot muuttuvat?

Majakkasairaalassa koko Kliinisen neurofysiologian toiminta muuttaa yhteisiin moderneihin tiloihin, jotka on suunniteltu juuri meidän toimintaamme varten sopiviksi. Kun koko toimintamme on samassa kerroksessa, on henkilökuntaa ja laitteita mahdollista liikutella joustavammin tarpeen mukaan.

Majakkasairaalassa olemme lähempänä niitä osastoja, jotka tarvitsevat esimerkiksi päivystyksellisiä EEG-tutkimuksia eniten (mm. teho-osasto, ensiapu, lasten osastot, neurologian osastot). Teemme myös leikkauksenaikaisia valvontoja. Majakkasairaalassa olemme lähempänä niitä leikkaussaleja, joissa valvontoja pääasiassa teemme.

piirros siileistä.

Päivitetty: 31.1.2022 14:33