Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön

Syöpäkeskuksen toiminta

Tyksin syöpäkeskus on oleellinen osa Läntistä Syöpäkeskusta, FICAN Westiä. Tyksin lisäksi FICAN Westiin kuuluu Tyksin erityisvastuualue ja sen keskussairaalat, Satasairaala ja Vaasan keskussairaala.  FICAN West muodostaa yhdessä neljän muun Suomen alueellisen keskuksen kanssa Kansallisen syöpäkeskuksen (FICAN) verkoston. Verkoston tavoitteena on kehittää ja varmistaa näyttöön perustuvaa ja innovatiivista syövänhoitoa, sekä turvata yhdenvertainen ja tasalaatuinen hoito kaikille syöpäpotilaille. FICAN West ei osallistu potilashoitoon kuten Tyks, vaan koordinoi sen toimintaa.

Edistämme myös laadukasta syöpätutkimusta, johon Tyksin potilailla on mahdollisuus osallistua. Tuomme Turun yliopistolla tehtävän syöpätutkimuksen lähelle käytännön potilastyötä, jossa pyrimme hyödyntämään tutkimuksissa syntyvää tietoa. Tavoitteenamme on kehittää yksilöllisiä syöpähoitoja.

Arvomme

Haluamme edistää laadukasta ja yhdenvertaista syövänhoitoa yhdessä kumppaneittemme kanssa. Toiminnassamme korostuu laaja-alainen osaaminen ja innovatiivisuus.

Yksilöllinen syövänhoito on jokaisen potilaan saatavilla nopeasti ja kaikkialla Tyksin syöpäkeskuksen alueella. Tuemme syöpäpotilaan arkea ohjaamalla ja neuvomalla tarpeellisen avun pariin.

Päivitetty: 14.1.2020 12:01
Luotu: 30.5.2016 14:47