Siirry sisältöön

 Ensihoitopalvelut

Yhteystiedot

​​Timo Iirola
ylilääkäri
02 313 8921

Anne Hedman
ylihoitaja
02 314 4410

Tomi Nieminen
ensihoitopäällikkö
02 313 7304

Toimistosihteerit

Anna Suominen
hoitohenkilöstö
02 313 8929

Tuula Siren
lääkärit
02 313 8928

 Ensihoitopalvelut

  • Ensihoitopalvelut
  • Opiskelijoille

Ensihoidon ambulanssi päivystyksen edessä. 

Ensihoidolla tarkoitetaan äkillisesti sairastuneen tai loukkaantuneen potilaan kiireellistä hoitoa terveydenhuollon hoitolaitoksen ulkopuolella, sekä potilaan kuljettamista tarkoituksenmukaisimpaan hoitolaitokseen.

Tuotamme ensihoitopalvelut sairaanhoitopiirin omana toimintana, ostopalveluna yksityisiltä palveluntuottajilta sekä yhteistoimintasopimuksella Varsinais-Suomen aluepelastuslaitokselta.

Tarkempi kuvaus ensihoitopalvelun saatavuudesta, tasosta ja sisällöstä on luettavissa sairaanhoitopiirin valtuuston vahvistamastaensihoidon palvelutasopäätöksestä.

Ensihoidon palvelutasopäätöksen mukaisesti ensihoitopalvelun saatavuutta japotilaiden saavuttamista seurataan jatkuvasti sairaanhoitopiirissä.

Pelastusajoneuvoja maantiellä.

Toivotamme sinut tervetulleeksi ensihoidon harjoitteluun Saloon, Loimaalle, Uuteenkaupunkiin tai Taivassaloon!

Aluekenttäjohtoyksikkömme sijaitsevat Salossa, Loimaalla ja Uudessakaupungissa ja hoitotason yksikkömme Taivassalossa. Aluekenttäjohtoyksiköissä syventävässä harjoittelussa korostuu tehtävämäärien sijaan yhteistyö alueen ensihoidon palveluntuottajien, ensivastetoimijoiden, lääkäriyksikön ja muiden viranomaisten kanssa (esim. poliisi, pelastus, rajavartiolaitos ja sosiaalipäivystys) sekä alueen ensihoitovalmiuden ylläpitäminen. Oman lisänsä harjoitteluun yksiköissämme tuovat alueelliset erityispiirteet, kuten saaristo sekä pitkät kuljetusmatkat.

Edellytämme, että ennen aluekenttäjohtoyksikössä tapahtuvaa opiskelujesi viimeistä harjoittelua, sinulla on hyväksytysti suoritettuna hoitotason harjoittelu. Taivassalon ensihoitoyksikössä on mahdollista suorittaa sekä perus- että hoitotason harjoittelut.

Varaa harjoittelupaikkasi Jobiilista, josta löydät myös yksikkökohtaiset lisätiedot.

Lisätietoja 

Perehdytys- ja koulutuskoordinaattori
Heidi Pihlavirta
heidi.pihlavirta(a)tyks.fi
p. 02 313 8850

Päivitetty: 27.11.2019 12:19