Siirry sisältöön

 Kaarinan mielialahäiriötyöryhmä

Yhteystiedot​

Puhelin

02 313 8200

Osoite

Kiesikatu 4
20780 Kaarina


 

 Kaarinan mielialahäiriötyöryhmä

  • Potilaille
  • Opiskelijoille

Tarjoamme psykiatrisen erikoissairaanhoidon avohoitopalveluja Kaarinan, Paimion ja Sauvon täysi-ikäisille asukkaille.

Potilaat tulevat meille lääkärin lähetteellä.

Kaikki polikliiniset käynnit ovat potilaille maksuttomia. Lääkärinlausunnoista ja -todistuksista peritään erillinen maksu. Käyttämättä ja peruuttamatta jätetystä palvelusta peritään ns. sakkomaksu.

 

 

 ‭(Piilotettu)‬ Hoito ja tutkimukset

 

 

​Tervetuloa opiskelemaan psykiatrista hoitotyötä! Odotamme, että olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja elämänmyönteinen opiskelija, jolla on valmiuksia työskentelyyn sekä itsenäisesti että työryhmässä. Olet kiinnostunut syventämään psykiatrista osaamistasi työnohjauksen avulla. Huomioithan, että meillä toteutunut tai meneillään oleva hoitosuhde on este harjoittelujakson suorittamiselle.

​Opetus- ja ohjaustilanteet

Kaarinan mielialahäiriötyöryhmässä keskitytään vakavien mielenterveyshäiriöiden tutkimukseen ja hoitoon. Psykiatrisen erikoissairaanhoidon kontekstiin sisältyy myös psykologisia, toimintaterapeuttisia ja sosiaalityön palveluita, joihin pääset tutustumaan. Meillä saat kokemusta aikuisen psykiatrisen potilaan kohtaamisesta sekä näkemystä psykiatrisen hoitotyön prosesseihin, joita tuetaan monipuolisilla ja yksilöllisesti määritellyillä hoitomuodoilla, kuten yksilö-, pari-, perhe-, ryhmä-, yhteisö- ja verkostotyö, kotikäynnit, lääkehoito.

​Ennen harjoittelua

Olet opinnoissasi syventävässä vaiheessa tai vähintään 5. lukukaudella ja suorittanut mielenterveys- ja päihdetyön perusopinnot.

​Mitä opit osastollamme?

Saat hyvää kokemusta ja oppia psykiatrisista sairauksista, niiden hoidosta, hoitomuodoista ja hoitosuhdetyöskentelystä. Saat kokemusta itsenäisen vastaanottotyön ja työryhmätyöskentelyn edellytyksistä sekä moni ammatillisen toiminnan perusteista.

Päivitetty: 8.10.2020 14:43