Siirry sisältöön

Liedon nuorisopsykiatrian työryhmä

​Yhteystiedot

Puhelin

02 314 5979

Osoite

Hyvättyläntie 12
21420 Lieto

Aukioloajat

Ma–to klo 8–15
Pe klo 8–14

Sisäänkäynti.

Liedon nuorisopsykiatrian työryhmä

Tyksin nuorisopsykiatrian Liedon työryhmässä hoidamme mielenterveysongelmista kärsiviä nuoria ja heidän perheitään. Liedon nuorisopsykiatrian työryhmän palveluiden piiriin kuuluvat seuraavat kunnat: Lieto, Aura, Marttila, Koski Tl.

 

Työryhmän palvelut on tarkoitettu muun muassa silloin, kun nuorella on

  • vakavia masennus- tai ahdistuneisuusoireita,
  • itsetuhoisuutta tai
  • syömishäiriöön viittaavia oireita.

Nuorisopsykiatrian työryhmän arvio tilanteesta voi olla tarpeen myös jos nuoren toimintakyky on voimakkaasti alentunut, tai hänen käytöksensä on muuttunut selvästi erilaiseksi, kuin muiden saman ikäisten käytös.

Otamme vastaan lähetteitä 13–18-vuotiaista nuorista, sekä 19-vuotiaista silloin, kun heidän edellisestä hoidostaan Tyksin nuorisopsykiatrialla on alle vuosi aikaa. Hoitosuhde nuorisopsykiatrialla päättyy yleensä viimeistään kun nuori täyttää 20 vuotta.

Vastaamme lähetteeseen kirjallisesti tai järjestämme nuorelle ensikäyntiajan. Ensikäynnillä tilanne käydään tarkemmin läpi ja laaditaan alustava suunnitelma tutkimusjakson tai hoidon aloittamisesta. Hoito on yksilöllistä, eli se on suunniteltu vastaamaan kunkin nuoren ja perheen tarpeita. Hoitavia henkilöitä sitoo vaitiolovelvollisuus ja käynnit ovat maksuttomia.  

Ohjeita

 ‭(Piilotettu)‬ Hoito ja tutkimukset

 

 

Päivitetty: 27.12.2021 15:14