Siirry sisältöön

 Silmätautien poliklinikka

​Yhteystiedot

Käyntiosoite

Turunmaan sairaala
Kaskenkatu 13 A, Turku
Huone 104

Aukioloajat

Ma–to klo 8–16
Pe klo 8–15

Puhelin

02 314 6221 ajanvaraus
ma-pe klo 9.00-10.00

Faksi

02 314 6100

Postiosoite

Kaskenkatu 13
20700 Turku

 Silmätautien poliklinikka

  • Yleisesittely
  • Lisätietoa

Potilas silmätutkimuksessa Turunmaan sairaalassa.Teemme kirurgisesti hoidettaviin silmän alueen sairauksiin liittyviä leikkausarvioita ja tutkimuksia. Hoidamme ja tutkimme myös silmänpohjan ikärappeumaa ja kyyneltieongelmia sekä muita yleissilmäsairauksia.

Potilaat tulevat meille lääkärin lähetteellä.

​Käynnistä laskutetaan poliklinikkamaksu. Lisäksi päiväkirurgisista toimenpiteistä laskutetaan päiväkirurginen maksu. Ks. asiakasmaksut.

Silmäsairauksien tutkiminen edellyttää usein mustuaisten laajentamista silmätipoilla. Tällöin autolla ajo on tutkimuksen jälkeen kielletty.

Silmälasien määrittäminen, eli "reseptin" antaminen oikeanlaisten linssien hankintaan, ei kuulu poliklinikkamme toimintaan.

 Hoito ja tutkimukset

 

Tilat

Poliklinikkamme sijaitsee korkeamman kerrostalon ensimmäisessä kerroksessa, johon tultaessa on muutama porrasaskelma sekä ulkona että sisällä. Jos käytät esimerkiksi pyörätuolia, ole hyvä ja ota yhteyttä etukäteen, jotta voimme järjestää poliklinikalle saapumisesi mahdollisimman sujuvaksi.

Leikkausosastolla hoidetut silmäpotilaat saavat esi- ja jälkihoitonsa päiväkirurgisessa huoneessa leikkaussalin välittömässä läheisyydessä.

Vastuuhenkilöt

Ylilääkäri Elina Vainio-Jylhä
Sairaanhoitaja Nina Peltola, puh. 02 314 6221​

Päivitetty: 20.11.2020 8:06