Siirry sisältöön

Hematologian poliklinikka

Yhteystiedot

Käyntiosoite

Tyks, T-sairaala (rakennus 18)
Pääsisäänkäynti, 2. krs, B-osa
Hämeentie 11, Turku

Aukioloaika

Ma–pe klo 8.00–15.30

Puhelin

02 313 2026

Tyks Mäntymäki
Kunnallissairaalantie 20
Rak. 1, 1.krs.
p. 02 313 4695


Käytössämme on takaisinsoittopalvelu.
Järjestelmä pyytää soittajaa valitsemaan kolmesta vaihtoehdosta, joiden perusteella puhelu ohjautuu joko osastosihteerille tai sairaanhoitajalle.

Vaihtoehdot ovat:
1. Ajanvaraukseen ja reseptien uusintaan liittyvät asiat
2. Sairaanhoitajan neuvonta
3. Kiireelliset asiat

Soitamme teille takaisin mahdollisimman pian.

Faksi

02 313 2083

Sähköposti

hematologian.poliklinikka(a)tyks.fi

Tyksillä ei ole käytössä suojattua sähköpostiyhteyttä. Tietoturvan vuoksi emme täten sähköpostin välityksellä vastaa yksilöityihin potilashoitoa koskeviin kysymyksiin. Potilaiden ei tule lähettää henkilötunnustaan sähköpostissa em. syiden takia.

Postiosoite

Tyks
Hematologian poliklinikka
PL 52, 20521 Turku

Hematologian poliklinikka

Lääkäri keskustelee potilaan kanssa hematologian poliklinikalla.

Tutkimme ja hoidamme hematologisia eli veritauteja sairastavia aikuispotilaita.

Hematologian poliklinikka on osa hematologian vastuualuetta.

Vastaamme hematologisten potilaiden

  • hoidon arvioinnista, suunnittelusta ja hoidosta
  • konsultaatioista
  • neuvonnasta
  • ohjauksesta
  • jälkiseurannasta
  • jatkohoidon suunnittelusta ja järjestämisestä. 

Hematologian poliklinikalla on sekä lääkäreiden että sairaanhoitajien vastaanottoja.  Poliklinikalla voidaan antaa myös lääkehoitoja.

Poliklinikka toimii uusissa, käyttötarkoituksiimme suunnitelluissa tiloissa T-sairaalan pääsisääntulokerroksessa, 2. krs, B-osa. Hematologian poliklinikan odotustila.

Poliklinikka lääkehoitoineen toimii myös Salon ja Loimaan sairaaloissa, joissa hematologimme käy säännöllisesti.

Potilaat tulevat meille lääkärin lähetteellä muista sairaaloista, terveyskeskuksista tai yksityislääkärin vastaanotolta.

Haluamme, että käyntisi poliklinikalla sujuu mahdollisimman joustavasti ja helposti. Olemme koonneet sinulle tietoa ja vinkkejä, joista voi olla apua valmistautuessasi käyntiisi poliklinikalla tai hoitojaksojen aikana.

Poliklinikalla käynti

Sinut kutsutaan poliklinikalle puhelimitse tai kutsukirjeellä. Kutsussa saat vastaanottoajan ja tiedot mahdollisesti etukäteen tehtävistä laboratorio- ja kuvantamistutkimuksista sekä ohjeet tutkimukseen valmistautumiseen. Varatun ajan voit muuttaa tai perua soittamalla osastonsihteerille soittoaikaan.

Ota mukaasi lääkelista ja aikaisemmat kyseiseen sairauteen liittyvät tutkimustulokset ja lääkärinlausunnot sekä sairaalan ulkopuolella mahdollisesti otetut röntgenkuvat.

Ilmoittaudu poliklinikalle saavuttuasi osastonsihteerille.

Käynnin aikana

Hematologian poliklinikalla tapaat lääkärin ja hoitajan. Lääkäriltä ja hoitajilta saat tiedot sairauteesi liittyvissä asioissa. Toivomme, että kysyt epäselvistä asioista ja esität tarvittaessa hoitoosi liittyviä toivomuksia. Poliklinikkakäynnille voit ottaa mukaan tukihenkilön. Otathan mukaan myös tiedot käyttämistäsi lääkkeistä.

Yhteydenotto

Poliklinikalle voi olla yhteydessä tarpeen mukaan. Osastonsihteerit hoitavat ajanvarausasiat ja reseptien uusintapyynnöt. Sairaanhoitajalle voit soittaa sairauteesi tai hoitoosi liittyvissä asioissa.

Pyydämme, että pyrit noudattamaan soittoaikojamme, mutta kiireellisissä tapauksissa voit soittaa muulloinkin poliklinikan aukioloaikoina. Aukioloaikojen ulkopuolella voit ottaa yhteyttä hematologian osastoon tai yhteispäivystykseen

Asiakasmaksut

Poliklinikkamaksusta lähetetään lasku kotiin.

Kaiku Health etäseurantapalvelu tukenasi hoitokäyntien välillä

Tyks Hematologian poliklinikalla on käytössä multippeli myelooman seurantaa ja hoitoa tukeva Kaiku Health -verkkopalvelu. Kaikun avulla seuraamme reaaliajassa potilaiden vointia, elämänlaatua sekä oireiden kehitystä. 

Verkkopalvelun avulla voit lähettää hoitotiimille turvallisesti reaaliaikaista tietoa voinnistasi ja kysyä mieltä askarruttavista kiireettömistä asioista - silloin kun sinulle parhaiten sopii. Vastaamme viesteihin viimeistään kahden arkipäivän sisällä. 

Kaikun käyttö on helppoa!

Näin rekisteröidyt Kaiku Health -palvelun käyttäjäksi

  • Sovi hoitajan kanssa käytön aloittamisesta seuraavalla hoitokäynnillä tai puhelimitse
  • Hoitaja lähettää sinulle kutsun palveluun sähköpostiisi
  • Seuraa kutsun ohjeita ja luo omat käyttäjätunnuksesi

Rekisteröitymisen jälkeen Kaiku Health on käytettävissäsi millä tahansa verkkoyhteydessä olevalla tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Palvelu on sinulle maksuton.

Päivitetty: 13.5.2022 13:38