Siirry sisältöön

Kuvaverkkopalvelut

Puhelin 02 313 3633
Faksi 02 313 2957
Aukioloaika Arkisin klo 8.00–15.30.

Potilas voi tilata maksutta kopiot kuvantamistutkimuslausunnoista ja potilaskertomuksestaan Tyks potilaskertomuskeskuksesta. Ne eivät sisällä kopioita kuvantamistutkimusten kuvista. Lisätietoja: Potilastiedot ja -asiakirjat (vsshp.fi)

Kuvantamistutkimusten kuvien sähköinen siirto Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin ja useiden julkisten sekä yksityisten terveydenhuollon yksiköiden välillä on mahdollista. Kuvien siirtoon (sairaanhoitopiirin tietojärjestelmän ulkopuolelle tai ulkopuolelta) tarvitaan aina potilaan lupa. Jos yhteyttä ei ole, niin siirto tulee tehdä cd-/dvd-kuvatallenteen muodossa. Potilas voi myös pyytää omien kuvantamistutkimustensa cd-/dvd-tallennetta omaan käyttöönsä.

Kuvaverkkopalvelut hoitaa tarvittaessa kuvantamistutkimusten kuvien cd- ja dvd-tallennukset ja tutkimusten sähköiset siirrot sairaanhoitopiirin ulkopuolelle sekä muualla kuin Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä tehtyjen kuvantamistutkimusten kuvien tallennuksen sairaanhoitopiirin kuvaverkkoon potilaan ja/tai terveydenhuollon toimijan toimeksiannosta.

Siirroista ja cd-/dvd-tallennuksista laskutetaan toimeksiantajaa (potilas / muu toimeksiantaja).

  • Yhden tutkimuksen sähköinen siirto maksaa 18 euroa. Samalla kerralla lähetettynä saman potilaan muiden kuvantamistutkimuksien lähetys maksaa 4 euroa/tutkimus.
  • Yhden kuvantamistutkimuksen tallennus cd:lle tai dvd:lle maksaa 23 euroa. Kahden tai useamman kuvantamistutkimuksen tallennus maksaa 46 euroa.

Kuvaverkkopalvelut toimittavat tallennelähetykset (cd- tai dvd-levyt) joko ykkösluokan postina tai postiennakolla (myös näihin liittyvät kulut tulevat potilaan/toimeksiantajan maksettavaksi). Tallennelähetyksiä koskevat tiedustelut tulee tehdä yllä olevaan numeroon.

 

Päivitetty: 19.10.2021 13:01