Siirry sisältöön

Kuvaverkkopalvelut

Kuvaverkkopalvelut hoitaa kuvantamistutkimusten kuvien cd- ja dvd-tallennukset ja tutkimusten sähköiset siirrot sairaanhoitopiirin ulkopuolelle sekä muualla kuin Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä tehtyjen kuvantamistutkimusten kuvien tallennuksen VSKK:n kuvaverkkoon.

Puhelin 02 313 3633
Faksi 02 313 2957
Aukioloaika Arkisin klo 8.00–15.30.

Potilas voi tilata maksutta kopiot kuvantamistutkimuslausunnoista ja potilaskertomuksestaan Tyks potilaskertomuskeskuksesta. Ne eivät sisällä kopioita kuvantamistutkimusten kuvista. Lisätietoja: Potilastiedot ja -asiakirjat.

Kuvantamistutkimusten kuvien sähköinen siirto VSKK:n ja useiden julkisten sekä yksityisten terveydenhuollon yksiköiden välillä on mahdollista. Kuvien siirtoon sairaanhoitopiirin ja terveydenhuollon käyttämän alueellisen tietojärjestelmän ulkopuolelle tarvitaan aina potilaan lupa.

Yhden tutkimuksen sähköinen siirto maksaa 18 euroa. Samalla kerralla lähetettynä saman potilaan muiden kuvantamistutkimuksien lähetys maksaa 4 euroa/tutkimus.

Yhden kuvantamistutkimuksen tallennus cd:lle tai dvd:lle maksaa 23 euroa. Kahden tai useamman kuvantamistutkimuksen tallennus maksaa 46 euroa.

Kuvaverkkopalvelut toimittavat tallennelähetykset (cd- tai dvd-levyt) joko ykkösluokan postina tai postiennakolla (postiennakon hinta tulee asiakkaan maksettavaksi). Tallennelähetyksiä koskevat tiedustelut yllä olevaan numeroon.

Päivitetty: 27.9.2021 9:01