Siirry sisältöön

​Yleisesittely

Koeputkia laboratoriossa.

Meillä on Varsinais-Suomessa 29 näytteenottopistettä, joissa asiakkaamme voivat käydä antamassa näytteensä siten kuin heille parhaiten sopii.

Tuotamme korkealaatuisia laboratoriopalveluita terveydenhuollon toimijoille potilaslähtöisesti ja kustannustehokkaasti. Suurimpia asiakkaitamme ovat Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin yksiköt ja Varsinais-Suomen terveyskeskukset. Joitakin palveluja, kuten pahanlaatuisten veritautien molekyyligeneettisiä tutkimuksia, laboratoriomme tuottaa valtakunnanlaajuisesti.

Diagnostisen toiminnan lisäksi teemme yhteistyötä Turun yliopiston, Turun ammattikorkeakoulun ja alueen muiden oppilaitosten kanssa. Koulutamme mm. kliinisen kemian erikoislääkäreitä ja bioanalyytikkoja, kehitämme uusia laboratoriotutkimuksia ja teemme tieteellistä tutkimusta.

Palvelujamme ovat myös

Laboratorioillamme on dokumentoitu laatujärjestelmä. Valtaosa kliinisen kemian ja hematologian testeistä on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoimia standardien SFS-EN ISO 15189 mukaan. Tykslab on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T124. Voimassa oleva pätevyysalue.

Päivitetty: 15.7.2021 9:46