Siirry sisältöön

Traumojen hoito

Hoitaja auttaa traumapotilasta liikkumaan rollaattorin avulla.

Hoidamme tapaturmista johtuvia vartalon ja raajojen vammoja, luukasvainpotilaita, kirurgisia infektiopotilaita sekä palovammapotilaita.

Potilaamme tulevat ensisijaisesti päivystyksen kautta, mutta he voivat tulla myös lähetteellä tai siirtoina muilta osastoilta. Vuodeosastomme päivystää 24/7.

Toimimme T-sairaalassa sijaitsevalla vuodeosastolla sekä kirurgian poliklinikan tiloissa toimivalla traumapoliklinikalla ja kipsikeskuksessa.

Toiminnassamme pyrimme mahdollistamaan potilaiden osallistumisen hoitoaan koskeviin päätöksiin, kannustamaan ja tukemaan heidän omatoimisuuttaan ja aktiivisuuttaan sekä takaamaan hoidon jatkuvuuden. Vastuualueellamme korostuvat tasapuolisuuden ja hienotunteisuuden periaatteet.

Olemme sitoutuneet Tules toimialueen visioon olla paras pohjoismainen Tules sairaala v. 2025. Vastuualueellamme hoitoosi osallistuu tarvittaessa lääkäreiden ja hoitohenkilökunnan lisäksi mm. auktorisoitu haavahoitaja, kasvainpotilaiden hoitoon erikoistunut "sarkoomahoitaja", fysioterapeutteja ja toimintaterapeutti.

Lääkärimme esittäytyvät

Kari Isotalo. Kari Isotalo, Vastuualuejohtaja
Apulaisylilääkäri
Hannu Aro.

​​Hannu Aro, professori
Opetuksesta ja tieteellisestä tutkimuksesta vastaava ylilääkäri

Stefan Suvitie. Stefan Suvitie
Erikoislääkäri

Hoitohenkilöstömme esimies

Kaisa Suuripää. Kaisa Suuripää, osastonhoitaja

 


 ​

Päivitetty: 30.4.2020 13:19

 Yhteystiedot

Käyntiosoite

Tyks T-sairaala
Hämeentie 11, Turku
Sisäänkäynti 18 A, D-osa
Poliklinikka, 2. krs
Vuodeosasto, 4. krs

Puhelin

02 313 1214

Faksi

02 313 1276

Postiosoite

PL 32, 20701 Turku

Osastomme