Siirry sisältöön

 Toiminta ja laatu

 Toiminta ja laatu

  • Toiminta
  • Laatu

​Operatiivinen toiminta ja syöpätaudit toimialueen yleisimmät leikkaukset, toimenpiteet ja hoidot vuonna 2018

Yleisimmät leikkaukset, toimenpiteet ja hoidot vuonna 2018 infografiikkana.

Toimialueella panostetaan huippulaatuisen syövän hoidon kehittämiseen. Syöpäsairauksien hoidossa tarvitaan monien erikoisalojen saumatonta yhteistyötä. Silmätautien klinikalla on käytössä uusimmat hoitomenetelmät näkökyvyn säilyttämiseksi. Suun hoito on keskeinen osa ihmisen yleisterveyden ylläpitoa ja tärkeä osa monien vakavien sairauksien hoitoa.

Parannamme joka päivä

Operatiivisen toiminnan ja syöpätautien vuosi 2018 lukuina -infograafi.

Toimialueella hoidetaan pään, kaulan ja suun alueen sairauksia sekä silmäsairauksia. Plastiikka- ja yleiskirurgian klinikassa leikataan pehmytkudoksien syöpäkasvaimia ja hyvänlaatuisia muutoksia. Syöpäklinikka on keskittynyt toteuttamaan syövän lääke- ja sädehoitoja.

Vuonna 2018 toimialueelle tuli lähes 26 700 lähetettä. Avohoitokäyntejä oli noin 203 000, hoitojaksoja noin 6 500 ja hoitopäiviä yli 18 300. Keskimääräinen hoitoaika oli 2,8 vrk.

​Potilastyytyväisyys

Potilaspalautteiden tulokset Operatiivinen toiminta ja syöpätaudit toimialueella vuonna 2018

Asiakastyytyväisyys infografiikkana 

Keräämme jatkuvasti potilaspalautetta toiminnastamme. Palaute on tärkeää toiminnan kehittämiseksi. Palautteet käsitellään osastoilla, potilasturvallisuustyöryhmässä ja vastuualueiden johtoryhmissä. Vuonna 2018 toimialueelle tuli 530 palautetta (QPro). Palautteiden perusteella potilaat olivat tyytyväisiä toimintaamme (keskiarvo 4,6).

Lisäksi aloitimme marraskuussa keräämään potilaspalautetta myös tekstiviestipalautteena ja saimme 5 936 palautetta. Tekstiviestipalautteiden perusteella palvelun yleisarvosana oli 1-10 asteikolla 9,2.

 PalautelomakeAnna palautetta hoidosta

Päivitetty: 9.12.2019 14:18