Siirry sisältöön

​Tervetuloa perhevalmennukseen

Raskaana olevan naisen pyöreä vatsa.

Tervetuloa maksuttomiin perhevalmennuksiin, jotka järjestämme yhteistyössä Turun ammattikorkeakoulun kätilöopiskelijoiden kanssa. Perhevalmennukset on tarkoitettu kaikille raskaana oleville kumppaneineen.

Perhevalmennusilloissa käsiteltävät teemat:

Parisuhde ja seksuaalisuus

Parisuhteen merkitys korostuu raskauden ja synnytyksen aikana sekä synnytyksen jälkeen vauva-arjessa. Seksuaalisuus on tärkeä osa parisuhdetta, mutta se saattaa herättää kysymyksiä naisen ollessa raskaana ja synnytyksen jälkeen.

Syntymän matka

Raskauden aikana odottava äiti valmistautuu synnytykseen. Kurssilla saat tietoa mm. omien voimavarojen hyödyntämisestä kotona, synnytyksessä ja heti synnytyksen jälkeen.

Imetys ja varhainen vuorovaikutus

Imetys on tärkeää varhaisessa vuorovaikutuksessa ja luonnollinen osa vastasyntyneen ravitsemusta. Imettämistä tuetaan vauvan syntymästä asti. Varhainen vuorovaikutus alkaa jo raskausaikana. Sillä tarkoitetaan kaikkea lapsen ja vanhempien yhdessä olemista, kokemista ja tekemistä ensivuosina.

Vanhemmuuden moninaisuus vauvaperheissä

Perheitä on monenlaisia ja jokainen vauva on erilainen, minkä vuoksi perheet muodostavat omat käytäntönsä arjessa. Kurssilla saat tietoa ja keinoja vanhemmuuteen.

Voit osallistua kaikkiin valmennuksiin tai vain sinua/teitä kiinnostaviin teemoihin. Perhevalmennuksista vastaa Turun ammattikorkeakoulun kätilöopiskelijat ja paikalla on aina myös Tyks Naistenklinikan kätilö. 

Varaa paikkasi valmennuksiin

Perhevalmennuksia järjestetään kätilöopiskelijoiden kurssiohjelman mukaisesti kevät- ja syyslukukaudella.

Täältä löydät varauslinkit, kun valmennuksia on varattavissa. Odottajan nimellä tehty varaus sisältää paikan myös tukihenkilölle. Huomioithan, että valmennukset on tarkoitettu aikuisille. Yhdelle valmennuskerralle mahtuu korkeintaan 30 henkilöä (15 paria).

Huom! Koronavirustilanteen takia perhevalmennuksia ei järjestetä toistaiseksi.

Osoite

Kiinamyllynkatu 10, 20520 Turku

Kartat

Tyksin aluekartta

Katso myös

Päivitetty: 29.5.2020 10:09

​Tutustu Naistenklinikan toimintaan somessa
 

Facebook-logo.@tyksnaistenklinikka

@tykssynnytykset