Siirry sisältöön

​Tervetuloa synnytysvalmennukseen

Kätilö hieroo äidin alaselkää.Synnytysvalmennus on tarkoitettu Tyksissä synnyttäville odottajille.

Valmennuksessa käydään läpi synnytyksen kulkua, tehdään toiminnallisia harjoituksia (mm. rentoutusharjoituksia) sekä tuetaan synnytykseen valmistautumista ja omien voimavarojen käyttöä. Valmennuksessa pyritään avoimeen ja keskustelevaan ilmapiiriin yhdessä muiden odottajien kanssa. Valmennus soveltuu kaikille odottajille riippumatta siitä, millaisia toiveita on synnytyksen suhteen.

Sopiva aika valmennuksille on raskausviikolta 32 eteenpäin. Valmennukset toteutetaan synnytysosaston läheisyydessä ja siihen sisältyy tutustuminen synnytysosastoon. Tilaan, jossa valmennus järjestetään, ei valitettavasti ole esteetöntä kulkua. Synnytysvalmennukset koostuvat kahdesta kahden tunnin kerrasta. Varaa aika valmennukseen sivun lopussa olevien linkkien avulla synnyttäjän nimellä. Yksi varaus riittää molempia varten.

Yhteen valmennusryhmään mahtuu kuusi synnyttäjää puolison tai synnytykseen osallistuvan tukihenkilön kanssa. Valmennukseen ei voi tulla lapsen kanssa. Huomioithan, että valmennusryhmien aikataulu vaihtelee. Varmista, että pääset osallistumaan molemmille kerroille! Valmennukset pidetään suomeksi. Molemmat kerrat toteutuvat saman kätilön kanssa.

Varaa paikkasi synnytyksen etävalmennukseen

HUOM! Valitettavasti koronavirustilanteen vuoksi varsinaiset tutustumiskäynnit sekä synnytysvalmennukset ovat tauolla. Toistaiseksi tarjoamme synnytyksen etävalmennusta Skypen kautta. Noin tunnin mittaisen etävalmennuksen aikana synnytyssalin kätilö kertoo synnytykseen valmistautumisesta, synnytyksen eri vaiheista, kivunlievitysmenetelmistä ja lapsivuodeajasta. Etävalmennus tehdään synnytyssalista käsin, joten pääsette tutustumaan samalla tiloihin. Teillä on mahdollisuus esittää kätilölle kysymyksiä valmennuksen aikana. Sinä ja tukihenkilösi olette lämpimästi tervetulleita valmennukseen.

Etävalmennus 7.9. klo 15.00

Etävalmennus 11.9. klo 14.30

Etävalmennus 28.9. klo 19.30

Etävalmennus 1.10. klo 19.30

Etävalmennus 8.10. klo 12.30

Etävalmennus 8.10. klo 15.00

Etävalmennus 28.10. klo 19.30

Synnytyksen etävalmennukset toteutetaan Skypen kautta, linkki lähetetään sähköpostiisi valmennuspäivänä. Huom! Yksi varaus riittää molempia varten.

Voit asentaa Skypen jo valmiiksi helpottamaan osallistumistasi.

Lämpimästi tervetuloa!

Osoite

Kiinamyllynkatu 4-8, Turku
Sisäänkäynti 3F, 1. kerros (äitiyspoliklinikka, synnytysvastaanotto)

Kartat

Tyksin aluekartta

Katso myös

  • Voit ilmoittautua pelkälle tutustumiskäynnille, jos haluat vain tutustua tiloihimme
  • Tutustu Terveyskylän Naistaloon, josta löydät hyödyllistä tietoa raskaudesta, synnytyksestä, synnytyksen jälkeisestä toipumisesta, vauvan hoidosta ja imetyksestä.
  • Osallistu perhevalmennuksiin, joita Tyks järjestää yhdessä ammattikorkeakoulun kanssa
Päivitetty: 16.9.2020 12:28
​Tutustu Naistenklinikan toimintaan somessa