Siirry sisältöön

Tervetuloa tutustumaan synnytys- ja lapsivuodeosastoomme

Vesisynnytykseen tarkoitettu kylpyamme.

Sinä ja puolisosi olette lämpimästi tervetulleita tutustumaan synnytys- ja lapsivuode-osastollemme etukäteen, jos olet ensisynnyttäjä. Sopiva aika tutustumiskäynnille on n. 32 raskausviikolta eteenpäin.

Tutustumiskäynnillä kätilömme esittelee synnytysosaston tilat. Vuodeosaston kätilö kertoo lapsivuodeajasta, imetyksestä ja vauvan hoidosta.

Tutustumiskäynnit ovat U-sairaalassa (rakennus nro 3) maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 14–15. Kerrallaan yhdellä käynnillä voi olla mukana 10 pariskuntaa. Järjestämme tutustumiskäyntejä myös ruotsiksi ja englanniksi.

Varaa paikkasi etätutustumiskäynnille

Varaa paikkasi tutustumiskäynnille äidin nimellä alla olevista linkeistä. Yksi varaus riittää molemmille. Ilmoittautumista ei tarvita – jääkää odottamaan kohtaamispaikan kyltin luo. Aikaa kannattaa varata noin tunti. Isä tai tukihenkilö/puoliso on tervetullut mukaan. Toivomme, että perheen lapsia ei osallistu tutustumiskäynnille.

HUOM! Valitettavasti koronavirustilanteen vuoksi tutustumiskäynnit sekä synnytysvalmennukset ovat tauolla. Toistaiseksi tarjoamme etävalmennusta Skypen kautta. Noin tunnin mittaisen etävalmennuksen aikana synnytyssalin kätilö kertoo synnytykseen valmistautumisesta, synnytyksen eri vaiheista, kivunlievitysmenetelmistä ja lapsivuodeajasta. Etävalmennus tehdään synnytyssalista käsin, joten pääsette samalla tutustumaan tiloihin. Teillä on mahdollisuus esittää kätilölle kysymyksiä valmennuksen aikana. Sinä ja synnytyskumppanisi olette lämpimästi tervetulleita valmennukseen.

Osoite

Kiinamyllynkatu 4-8, Turku. Sisäänkäynti 3F, 1. kerros (äitiyspoliklinikka, synnytysvastaanotto).

Kartat

Tyksin aluekartta

Katso myös

  • Järjestämme myös synnytysvalmennuksia, jotka koostuvat kahdesta tunnin kerrasta. Synnytysvalmennukseen sisältyy synnytysosaston tiloihin tutustuminen. Jos osallistut synnytysvalmennukseen, älä varaa aikaa tutustumiskäynnille.
  • Lue lisää Naistenklinikan osastoista ja niiden toiminnasta.
  • Tutustu osastoihin ja tiloihin virtuaaliesittelyssä.
  • Tutustu Terveyskylän naistaloon, josta löydät hyödyllistä tietoa raskaudesta, synnytyksestä, synnytyksen jälkeisestä toipumisesta, vauvan hoidosta ja imetyksestä.
Päivitetty: 28.5.2020 12:27

Tutustu Naistenklinikan toimintaan somessa
 

Facebook-logo. @tyksnaistenklinikka

@tykssynnytykset