Siirry sisältöön

​Sähköiset palvelut Naistenklinikalla

muokatut (100 of 107).jpgTyks Naistenklinikalla on käytössä sähköisiä eli digitaalisia palveluita. Palvelut ovat helppokäyttöisiä ja käytettävissä itselle sopivaan aikaan.

Sähköisessä ajanvarauspalvelussa voit katsella kantasairaalan äitiyspoliklinikan ajanvarauksia. Sikiöseulontaja-aikoja voit myös varata, siirtää ja perua.  

Saat ajanvarausoikeuden, kun lähete on saapunut meille ja käsitelty. Tähän saattaa kulua muutamia arkipäiviä. Ajanvaraukseen pääset Tyks Asiointisivulta. Palvelu vaatii vahvan tunnistautumisen.

iPana Äitiys -palvelu on odottavien äitien ja synnyttämään tulevien erillisohjelma. Se sisältää esitiedot, kyselyt ja omaseurantaosion sekä äitiyskortin. Tunnukset palveluun saat omasta neuvolasta.

Sähköinen äitiyskortti on digitaalinen versio vanhasta pahvisesta neuvolakortista. Siihen tehdään kaikki kirjaukset raskauden esitiedoista synnytyksen jälkitarkastukseen saakka.

Naistenklinikan digihoitopolut

Omapolulta löydät sinulle avatut digihoitopolut ja kaikille avoimet omahoito-ohjelmat. Saat kutsun digihoitopolulle lähetteen saapumisen jälkeen. Palvelu vaatii vahvan tunnistautumisen. 

Endometrioosipolulta löydät infomateriaaleja, itsehoito-ohjeita sekä kyselyjä omahoidon tueksi. Palvelun avulla voit aktivoitua hoidon suhteen jo vastaanotolle pääsyä odotellessa.

Raskausdiabetespolulta löydät infomateriaaleja sekä itsehoito-ohjeita, joiden avulla pääset alkuun raskausdiabeteksen omahoidossa jo ennen diabeteshoitajan tapaamista. Polun kautta pääset myös tallentamaan verensokerimittauksiesi tulokset sekä pitämään digitaalista ruoka- ja liikuntapäiväkirjaa.

Raskaana olevan polku on kehitteillä. Polun tavoitteena on jakaa asianmukaista ja ajantasaista tietoa kohdistettuna Tyksiin tulevalle synnyttäjälle ja hänen perheelleen. Jos haluat osallistua polun kehittämiseen, vastaa kyselyyn

Päivitetty: 25.1.2021 12:35