Siirry sisältöön

​Tervetuloa perhevalmennukseen

Raskaana olevan naisen pyöreä vatsa.

Tervetuloa maksuttomiin perhevalmennuksiin, jotka järjestämme yhteistyössä Turun ammattikorkeakoulun kätilöopiskelijoiden kanssa.

Perhevalmennukset on tarkoitettu raskaana oleville kumppaneineen. Yhdelle valmennuskerralle mahtuu 15 synnyttäjää tukihenkilöineen.

Perhevalmennusilloissa käsiteltävät teemat

Parisuhde ja seksuaalisuus

Parisuhteen merkitys korostuu raskauden ja synnytyksen aikana sekä synnytyksen jälkeen vauva-arjessa. Seksuaalisuus on tärkeä osa parisuhdetta, mutta se saattaa herättää kysymyksiä naisen ollessa raskaana ja synnytyksen jälkeen.

Syntymän matka

Raskauden aikana odottava äiti valmistautuu synnytykseen. Kurssilla saat tietoa mm. omien voimavarojen hyödyntämisestä kotona, synnytyksessä ja heti synnytyksen jälkeen.

Imetys ja varhainen vuorovaikutus

Imetys on tärkeää varhaisessa vuorovaikutuksessa ja luonnollinen osa vastasyntyneen ravitsemusta. Imettämistä tuetaan vauvan syntymästä asti. Varhainen vuorovaikutus alkaa jo raskausaikana. Sillä tarkoitetaan kaikkea lapsen ja vanhempien yhdessä olemista, kokemista ja tekemistä ensivuosina.

Vanhemmuuden moninaisuus vauvaperheissä

Perheitä on monenlaisia ja jokainen vauva on erilainen, minkä vuoksi perheet muodostavat omat käytäntönsä arjessa. Kurssilla saat tietoa ja keinoja vanhemmuuteen.

Varaa paikkasi etävalmennuksiin

Huom! Yksi varaus riittää sinulle ja tukihenkilöllesi.

3.3.2021 klo 17.00-18.00 Parisuhde ja seksuaalisuus

Skype-linkki lähetetään sähköpostiisi valmennuspäivänä. Etävalmennukset nauhoitetaan myöhempää käyttöä varten.

Voit asentaa Skypen jo valmiiksi helpottamaan osallistumistasi. Jos sinulla on teknisiä ongelmia etäperhevalmennukseen osallistumisessa, soita Naistenklinikan palvelunumeroon 02 313 1000.

Lämpimästi tervetuloa!

 Lisätietoa

Naistenklinikan osastot
Raskaus ja synnytys (Naistalo.fi | Terveyskylä.fi)
Päivitetty: 17.9.2021 15:15

​Tutustu Naistenklinikan toimintaan somessa
 

Facebook-logo.@tyksnaistenklinikka

@tykssynnytykset