Siirry sisältöön

Tervetuloa tutustumaan synnytys- ja lapsivuodeosastoomme

Vesisynnytykseen tarkoitettu kylpyamme.

HUOM! Valitettavasti koronavirustilanteen vuoksi tutustumiskäynnit ovat tauolla.  Synnytysvalmennuksia pidetään etävalmennuksina Skypen kautta.

Sinä ja puolisosi olette lämpimästi tervetulleita tutustumaan synnytys- ja lapsivuode-osastollemme etukäteen, jos olet ensisynnyttäjä. Sopiva aika tutustumiskäynnille on n. 32 raskausviikolta eteenpäin.

Tutustumiskäynnillä kätilömme esittelee synnytysosaston tilat. Vuodeosaston kätilö kertoo lapsivuodeajasta, imetyksestä ja vauvan hoidosta.

Tutustumiskäynnit ovat U-sairaalassa (rakennus nro 3) maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 14–15. Kerrallaan yhdellä käynnillä voi olla mukana 10 pariskuntaa. Järjestämme tutustumiskäyntejä myös ruotsiksi ja englanniksi.

Varaa paikkasi tutustumiskäynnille

Varaa paikkasi tutustumiskäynnille äidin nimellä alla olevista linkeistä. Yksi varaus riittää molemmille. Ilmoittautumista ei tarvita – jääkää odottamaan kohtaamispaikan kyltin luo. Aikaa kannattaa varata noin tunti. Isä tai tukihenkilö/puoliso on tervetullut mukaan. Toivomme, että perheen lapsia ei osallistu tutustumiskäynnille.

Osoite

Kiinamyllynkatu 4-8, Turku. Sisäänkäynti 3F, 1. kerros (äitiyspoliklinikka, synnytysvastaanotto).

Kartat

Tyksin aluekartta

Katso myös

Päivitetty: 31.3.2021 11:14

Tutustu Naistenklinikan toimintaan somessa
 

Facebook-logo. @tyksnaistenklinikka

@tykssynnytykset