Hoppa över menyer

Välkommen på besök till vår förlossnings- och BB-avdelning

förlossningspool

Obs! Tyvärr innebär coronavirusläget att vi måste avboka överenskomna bekantningsbesök och förlossningsträning tillsvidare. Vi rekommenderar besök på nätsidan Naistalo.fi som ger stöd då du förbereder dig för förlossningen.  Förlossningsavdelningens virtuella rundtur visar hurdana utrymmen vi har. 

Om du är förstföderska, är du hjärtligt välkommen med din partner på bekantningsbesök till förlossnings- och BB-avdelningen. Bästa tiden att komma på besök är från och med graviditetsvecka 32.

Under besöket visar en av våra barnmorskor våra utrymmen här på förlossningsavdelningen. Barnmorskan berättar om barnsängstiden, amning och babyskötsel.

Besöken sker i U-sjukhuset (byggnad nr 3) måndagar, tisdagar och torsdagar klockan 14–15. Tio par ryms med per besök.

Boka plats för bekantningsbesök

Boka plats för ett bekantningsbesök på mammans namn, klicka på länken nedan.  En bokning räcker för ett par. Någon särskild anmälan behövs inte – vänta vid skylten på mötesplatsen – vi kommer dit och avhämtar er. Det är bäst att reservera ungefär en timme för besöket. Pappan eller stödperson/partner är hjärtligt välkommen med på besöket.  Däremot önskar vi att ni inte tar med er era barn på bekantningsbesöket.

Adress

Kinakvarngatan 4-8, Åbo. Ingång 3F, första våningen (mödrapolikliniken, förlossningsmottagningen).

Kartor

Karta över Stamsjukhuset

Se också

Päivitetty: 28.9.2020 11:07

Läs om Kvinnokliniken i sociala medier

Facebook logo. @tyksnaistenklinikka

Instagram logo. @tykssynnytykset